Kam na výlet v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam na výlet v Praze?
Ahojky.
Prosím můžete mi poradit, kam vzít 6leteho a 14leteho(ještě hračička) kluka na výlet? Zoo a Petřín už máme za sebou. Mám tu synovce na prázdniny. Už se nudí a rádi by někam vyrazili. potřebuju, aby to bylo přístupné i kočárem a ve zdraví jsme to v tomhle počasí přežili ![]()
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro kluky doporučuju technické muzeum. Jen nevím jak s kočárkem.
Ryšavka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Morsky svet na Vystavisti … jen nevim jak teplo je uvnitr v tomto vedru…
Jinak Zlute Lazne by mohly urcite zaujmout!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus třeba kouknout na www.kudyznudy.cz Možná na něco narazíš.
Na koupačku doporučím Letňany, kluci si tam užijou tobogán, mrňousek tam má bazének s klouzačkou.
A další výlety - co procházka v Šárce, in-liny ve Stromovce (snad je tam i půjčují), procházka na Hrad… Třeba mě ještě něco napadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kam v Praze na výlet?
Ahojky,
prosím o radu kam v Praze na výlet s 3letým dítkem? Jedeme na 2dny a tak jeden den máme v plánu ZOO (to je jasný
),ale na druhý den nevím kam. Přemýšlela jsem třeba někde kolem hradu-zahrady. Nebo víte o nějakém pěkném dětském hřišti?
Prosím o nějaké i další tipy. Díky. I.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak když budete u zoo,je tam Trojský zámek s pěknou zahradou -ve vnitř je výstava -ale tam jsme nebyli na to malej nemá .Pak není k zahození botanická zahrada,když vejdeš jižním vchodem jsou tam i lehátka ,kde si můžete s dětmi odpočinout a posedět.
Jinak u nás měl obrovský úspěch Aquapalace,Dinopark a pak ještě Vyšehrad je tam pěkné dětské hřiště-dřevěné a spousta prostoru na běhání +krásný výhled.Dále tedy (nevím jak máš staré děti -bodovala mostecká věž ,plavba na lodi -
tady je něco z našich výletů je to sice v angličtině ,ale to si kdyžtak přelož v googlu.
http://praguejewishghettowalks.blogspot.com/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.hamrsport.cz/gutovka
Ahojky, v Gutovce je to super, je to víceúčelové hřiště - pro prcky i pro dospělé
jinak třeba pod Karlovým mostem je supr hřiště - na straně od Kampy, nebo na Letné u Metronomu je taky fajn hriště a park na prochajdu, je tam i občerstvení, náš malej tam jezdí moc rád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nova harfa dinosaurove vstup je 150 kc a deti zdarma je tam i hriste a nake zvukove atrakce i pro velke deti to je pred vstupe a je to zdarma
- Citovat
- Upravit
Za nás také doporučuji Aquapalace, Dinopark … Není to moje gusto, ale dětem se zavděčíš nejvíc
.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O hřišti nevím, ale pěkná je třeba zahrada Valdštejnského paláce. Není moc velká, takže máš relativně i přehled, kde dítko běhá… A těch vstupů z ulice taky není moc - myslím že dva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když něco zadarmo, tak nově otevřený areál Kroužky na Vltavě (http://www.krouzkynavltave.cz/). Je to lepší než Gutovka, už jen proto, že jsou tam stromy a nepraží tam tolik sluníčko, pro větší obrovské lanové centrum (zdarma) a pro menší tisíc a jedno vyžití. Akorát tam není fyzikální vodopád. Zase je to hned u Vltavy s krásnou procházkou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.