Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky
znate nebo spis byla jste nektera v Rakousku v Sonnenparku?
Rada bych tam jela a tak bych slysela jak tam je.
Vice na www.sonnenpark.at nebo www.sonnentherme.at
Ahojky,
tak sonnentherme v lutzmannsburg jsou super, vsichni tam moc radi jezdi. my jsme tam byli dost casto jeste bez ditka, pro deti je to tam raj. vsichni se tam moc radi vraci, tak urcite si tam udelejte vylet.
zdravim!
Takze po cerstvych zkusenostech musim napsat ze Sonnenpark ma ode mne 1*****.
Uzasne,pro deti jako delane,servis vyborny-proste bomba
@miminec My tam byli na zacatku jara a super. Nebydleli jsme teda primo v tom hotelu, kde je ten aquapark, ale ony jsou snad vsechny hotely tam spojeny s aquacentrem podzemni cestou, tkz venkem clovek nemusi. Bydleli jsme, jstl si dobre vzpominam, v Thermenhotel Kurz a dobry.
@Gorlami A jak se tam pohybuji ceny v tom aquaparku? je to jen za vstup a kdyz chci aby se plavalo s miminkem tak priplacim? s jak starym ditetem jste tam byli?
@JayLee Pro dospeleho nebo dite asi super, ale chceme tam s 4mesicnim mimcem nejak podle fotek ani nabidky nevidim co by pro nej bylo
@miminec píše:
Je tady někdo kdo tam byl v posledni dobe?
ja byla ted 2× po sobe, naposledy pred mesicem.
@JayLee píše:
@Taminka když popojedes 100 km tamk mas podstatne lepsi termaly a aqaparka ještě levnejsi v www.zalakaros.hu a to v Madarsku primo nejlepší termaly a aqapark v jednom za me![]()
![]()
no muj dotaz byl polozen pred sesti lety
od te doby uz jsem tam byla 10× a nemenila bych za zadne jine termaly a urcite ne v Madarsku, ale i tak diky za tip ![]()
@miminec píše:
@JayLee Pro dospeleho nebo dite asi super, ale chceme tam s 4mesicnim mimcem nejak podle fotek ani nabidky nevidim co by pro nej bylo
tak Sonnenpark mohu jen doporucit!!! Nej hotel a uplne vynikajici pro miminka, jak pres vybaveni tak sklenicky, jidlo atd..Bazeny atd hlavne pro miminka.
@miminec píše:
@Gorlami A jak se tam pohybuji ceny v tom aquaparku? je to jen za vstup a kdyz chci aby se plavalo s miminkem tak priplacim? s jak starym ditetem jste tam byli?
My tam byli s 15mesicni dcerou, moc se ji libilo, byli jsme teda jen uvnitr, protoze byla jeste zima, v lete to musi byt jeste lepsi, chystame se. Ceny si bohuzel nepamatuju, koupili jsme si v hotelu balicek vstupu pro nas 3 na 3 dny.
Jo a byla tam spousta malych mimin.
Holky docela mě to zaujalo.. jak moc malá miminka tam byli? My máme 2 měsíční… kdy by jste řekli že by jsme tam s nim mohli jet? Máme i 3 letou dceru… Co tam vlastně všechno je?
@Chaarlynecka Tady najdes vsechny podrobnosti: http://www.sonnentherme.at/…y-world.html. Byla tam opravdu mala mimina, jsou tam bazenky pro nejmensi i pro vetsi deti s toboganama. Je to proste delany primarne pro deti.
@Chaarlynecka píše:
@GorlamiHolky docela mě to zaujalo.. jak moc malá miminka tam byli? My máme 2 měsíční… kdy by jste řekli že by jsme tam s nim mohli jet? Máme i 3 letou dceru… Co tam vlastně všechno je?
ja tam videla i mesicni mmiminka…