Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chceme jet letos na dovolenou, právě se noříme v katalozích různých cestovek a narazili jsme na tuto. Vůbec ji neznáme a velice se nám líbí její nabídky. Znáte ji? Máte s ní zkušenosti? Pozitivní i negativní, prosím.
Díky, moc by nám to pomohlo ![]()
Ahoj, já jsem s nima byla v Turecku asi před 4lety. Byl to 4*hotel. Cestovka uvedla, že je přímo na pláži a pokoje s výhledem na moře. Hotel nebyl na pláži, ale asi 200m od ní v 2. řadě hotelů, což by mi tak nevadilo, co mi vadilo mi, že jsme dostali pokoje v přízemí hotelu před výtahem - takže kdokoliv přijížděl nebo odjížděl z hotelu, tak šel kolem nás a okna orientované do bazénu. Chtěli jsme je vyměnit, ale manager hotelu nám řekl, že cestovka má pouze tyto 2 nejlevnější pokoje.
Takže nic moc. ![]()
Děkuju. No to by možná vysvětlovalo, proč má levnější nabídky na stejné destinace jako jiné cestovky…
No ještě počkám na další názory…
chjo, ten výběr je hrozný, když jsme jezdili s většími dětmi, nebylo to tak náročný, letos si chci odpočinout od vaření, takže s jídlem (nejlépe asi all inclusive), puboši s námi nejedou, jen malá, no přijde mi to hledání klidného tichého hotelu se servisem a ještě s dobrou cestovkou jako nadliský výkon ![]()
Zkus se podívat sem - možná ti to pomůže.
http://recenze-hotelu.invia.cz/
Tak my byli s CK Akvila v r.2007 na Rhodosu a nemůžu říct špatné slovo. Vše bylo v pořádku.
Ahoj
my byli s Akvilou v Turecku loni v lete. Vsechno bylo 100 pro, tak jak se slibovalo podle katalogu a pod…
Jediny problem byl, kdyz nam posledni den chteli odbrat ve 12 hodin all inclusive a my pritom odjizdeli z hotelu v 21 00 a odletali pak v 01 00 v noci..Podle mezinarodnich umluv, musite mit zajisteno jidlo min 5 hodin pred odletem..)Nastala vymena nazoru s delegatkou a telefonat majitelce akvily a vse najednou bylo v poradku…Takze jediny na co bych si dala pozor, tak pokud byste meli odletat, tak pozde jako my, tak si nechat PISEMNE potvrdit, ze mate narok na all innclusive az do konce…
Alca
Byla jsem s Akvilou a nebyl ajsem moc nadšená, na Zakyntosu, prodáno něco , realita jin ý
Známe a nedoporučujem, velmi arogatní delegátka Dr, Pacovská a víc věcí neodpovídalo, byla jsem s nima v roce 2011
Tuto cestovku neznám, ale to neznamená,že je špatná. Doporučuji však každému, aby jezdil či létal s cestovkou, kterou má " notoricky" ověřenou, tak jedině se dočkáte úspěšné a neskažené dovolené.Naše rozvětvená rodina využívá služeb CK Avetour / avetour.cz/. Její existence se začala psát už asi v roce 1993. Celá rodina jsme spokojeni i naši kamarádi ji rádi oslovují. Nikdy bych nejela s cestovkou, která se odněkud vyloupla a má velice bombasticky levné ceny.
S Akvilou Travel nikdy víc . Korytnáčka - doktorka Pacovská je nejhorší delegátka , něco tak arogantního jsem nikdy nezažil a ani nikdo z naší rodiny. Rovněž pan Mgr. Puš je velmi arogantní člověk ve vedení společnosti, který Vás bude přesvědčovat o své pravdě, přitom je evidentní, že tam nikdy nebyl a nezná merito věci. Prostě taková zvláštní cestovka, když nemám pláž u hotelu tak si nějakou vymyslím a prpodám, běžná praxe u této ck. Rozhodně nic neodpovídá. Trochu mi to připomíná jistý kulinářský pořad na nově tam taky pokud něco nemají to nahrazují něčím jiným. JEDNOZNAČNĚ NEBRAT!!!!!
BYli jsme s nima přes šesti lety v Bulharsku a super.
Všechno jak mělo být, spokojenost velká.
Od té doby ovšem uplynulo hoooodně vody.
byli jsme sice za rozumnou cenu, ale nebyla pláž. V katalogu fotomontáž.
Já tedy můžu doporučit cestovní kancelář Greece Tours - byli jsme se dvěma malými dětmi v letovisku Nei Pori za poměrně nízkou cenu a měli jme byt s oddělenou ložnicí, takže jsme děti mohli dát třeba po obědě spát a být chvíli sami. Byla tam i malá kuchyňka, kde jsem jim mohla ohřát mlíčko anebo udělat nějakou kaši, ubytování sice skromné, ale mělo všechno základní vybavení včetně ručníků a super byla i klima, kterou jsme si někdy museli kvůli horku pouštět. Velkou předností je, že se jedná o klidné letovisko, večer žádné disko a hluk, navíc nádherně široká písečná pláž s pozvolným vstupem do vody, takže pro děti paráda
Tím, že jedno dítě bylo do dvou let, tak jsme za něj nic neplatili a přes den chodili na pizzu, dokupovali jsme skvělé pečivo a ovoce. Večer jsme si pak sedli na večeři a dali sklenku, děti v řecku nikomu nevadí…
…tak bohužel jsem si nepřečetla tuto diskuzi a jedeme s nimi zítra. Tak budu trnout aby jsme aspoň dojeli v pořádku…Ale už mám s nimi jednu špatnou zkušenost. Zájezd jsme koupili asi před týdnem jako last a asi po 4 dnech nám volala paní, že nepoletíme do Brna, ale do Ostravy. Takže další 3hodiny v autobuse a právě pro tohle jsem chtěla letět do Brna…Takže podvodníci…