Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, pomoc!
Včera jsme měli s manželem plán, že jakmile děti lehnou, uděláme strom, salát a sestavíme dceři kuchyňku z Lidlu. Nicméně mimino nám dalo zabrat do 23 hod. a kuchyňku jsme sestavit nestihli. Dnes bychom mohli vyšetřit hodinu, zatímco děti budou v poledne spát.
Otázka zní: Zvládneme ji za hodinu složit? Je to náročné? Nejsme zrovna kutilové ![]()
Určitě stihnete, já ji skládala dáma, kutil nejsem a měla jsem ji za půl hodiny.
@Lojzísek tohle určitě stihnete ![]()
Není to žádná složitost
horší by byla velká šatní skříň za hodinu
![]()
Jen se včas kolem koukni třeba teď co kam patří a potom až usnou hurá na věc. Při nejhorším se prostě zaseknou dveře od místnosti děti ![]()
Asi záleží který typ. My porizovali tu velkou a v okolí co jí skládali, každý rikal minimálně 4 hodiny ze u toho stravili. No nevím kolik toho času přesně bylo, stavěli jsme na etapy postupně kdyz byl čas v místnosti kam dítě nemá přístup. Ape vím že za hodinu by to nedal ani Ferda mravenec
Manžel ji chtěl včera v noci také skládat, ale když jsme rozbalili ten návod, tak jsme usoudili, že ji Ježíšek přinese nesloženou a manžel na to bude mít celého 25. ![]()
@green tea to snad né za tu dobu mám složenou reálnou kuchyň a ne nějakou hračku ![]()
@Ju21na ukaž ten návod jsem docela zvědavý ![]()