SOS Lidl kuchyňka

6918
24.12.22 11:02

SOS Lidl kuchyňka

Holky, pomoc!
Včera jsme měli s manželem plán, že jakmile děti lehnou, uděláme strom, salát a sestavíme dceři kuchyňku z Lidlu. Nicméně mimino nám dalo zabrat do 23 hod. a kuchyňku jsme sestavit nestihli. Dnes bychom mohli vyšetřit hodinu, zatímco děti budou v poledne spát.
Otázka zní: Zvládneme ji za hodinu složit? Je to náročné? Nejsme zrovna kutilové :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
24.12.22 11:08

Určitě stihnete, já ji skládala dáma, kutil nejsem a měla jsem ji za půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.12.22 11:18

@Lojzísek tohle určitě stihnete :hug:
Není to žádná složitost :palec: horší by byla velká šatní skříň za hodinu :lol: ;)
Jen se včas kolem koukni třeba teď co kam patří a potom až usnou hurá na věc. Při nejhorším se prostě zaseknou dveře od místnosti děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4127
24.12.22 11:32

Manžel ji skládal sám a měl to za dvacet minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
24.12.22 11:44

20 minut a je hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
24.12.22 13:05

Asi záleží který typ. My porizovali tu velkou a v okolí co jí skládali, každý rikal minimálně 4 hodiny ze u toho stravili. No nevím kolik toho času přesně bylo, stavěli jsme na etapy postupně kdyz byl čas v místnosti kam dítě nemá přístup. Ape vím že za hodinu by to nedal ani Ferda mravenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
24.12.22 14:12

Manžel ji chtěl včera v noci také skládat, ale když jsme rozbalili ten návod, tak jsme usoudili, že ji Ježíšek přinese nesloženou a manžel na to bude mít celého 25. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.12.22 14:15

@green tea to snad né za tu dobu mám složenou reálnou kuchyň a ne nějakou hračku :D
@Ju21na ukaž ten návod jsem docela zvědavý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí