Eko hračky na pod stromeček

304
12.12.22 15:34

Eko hračky na pod stromeček

Prosím o inspiraci na ekologické hračky pod stromeček…nebo pro hračky s nějakým zajímavým příběhem děkuji

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
12.12.22 16:33

Z bazaru nakupuji hodně, hlavne oblečení. Ale pod stromeček mám z bazaru jen asi čtvrtinu, nějaké lego, tam se to skoro nepozná, a pár věcí v top stavu.
Jinak holkám vysvětluju, jak je super sem tam koupit něco, co už někdo před námi nevyužije, ale s Ježíškem je to blbé. Tam čekají, co si přejí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
12.12.22 17:26

Kupuju v bazaru taky v pohodě, stejně tak knihy v antikvariátu, použité věci. Děti ví, že třeba kola kupujeme na bazaru, protože je zbytečné kupovat nové, když z něj stejně za chvíli vyrostou. Od Ježíška teda dostávají většinou nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.12.22 11:55

Lego je eko, protože vydrží hrozně dlouho a děti baví
všelijaké dřevěné nesmysly děti obvykle odloží a tím moc eko nejsou, protože se předtím to dřevo zpracovávalo, lakovali a vozilo sem a tam

ekologické jsou takové hračky, které se nerozbijí a děti dlouho zabaví a je úplně jedno z čeho jsou vyrobené.

takže kupuju tak 50:50, jak se mi to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
13.12.22 11:58
@Pudloslava píše:
Lego je eko, protože vydrží hrozně dlouho a děti baví
všelijaké dřevěné nesmysly děti obvykle odloží a tím moc eko nejsou, protože se předtím to dřevo zpracovávalo, lakovali a vozilo sem a tam

ekologické jsou takové hračky, které se nerozbijí a děti dlouho zabaví a je úplně jedno z čeho jsou vyrobené.

takže kupuju tak 50:50, jak se mi to povede :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815