Soukromá miniškolka Pardubice

174
11.10.16 15:17

soukromá miniškolka Pardubice

Zdravím maminky :mavam:

řešíme s mužem větší problém a to miniškolku..
Nenajde se tu mezi Vámi někdo, kdo řešil něco podobného? Za každou radu DĚKUJU :srdce:

PROBLÉM:
Musela jsem nastoupit do práce, tudíž začal boj s výběrem školky…bylo to dost na rychlo a malému byly necelé 2 roky (2 roky mu byli teď 3.10.). Nastup do školky 1.9. pro upřesnění :)
Našli jsme soukromou miniškolku prima Pardubice, né za malý peníz…5600,– na měsíc.
Zprvu vypadalo vše dobře, malý 1. týden bez problémů. 2. týden začaly problémy…bývá to prý normální, ale malý začal při slovu školka plakat, dokonce začal mít zažívací problémy (hrozné průjmy)…Také nám přišel domů s modřinou na zádech, ano může to udělat jiné dítě, ale modřina byla tak krvavá, že to vypadalo na pořádné štípnutí, při počtu 2 dospělí a 5 dětí jsem si začala klást otázku, jak se to mohlo stát?
S mužem jsme si všimli, že je vždy vše v pořádku, když tam je „teta a strejda“. Problémy byly, když tam byla paní provozovatelka alias ředitelka. Vždy, když jsem pro malého šla a to byla půl 4, školka za paní ředitelky byla celá zatažená, nedalo se tam přes závěsy nakouknout…Ráno, když tam byla, malý hned spustil pláč…Máme doma výchovu postavenou ta, že si ovšem s malým povídáme, vše mu vysvětlujeme a funguje nám to. To paní ředitelka rezulentně odmítá…ano dlouhé loučení může přitížit, ale to co dělá ona?! Extrém!! Muži malého vytrhla a se slovem Nashle zabouchne před nosem…A je toho více, co se nám nelíbí, ale přejdu k věci, zbytek doplním kdyžtak v diskuzi… Rozhodli jsme se, že tohle NE…Po nekonečným promluvách s miniškolkou a vždy nás odpálkují, že takhle je to v pořádku, jsme odstoupili od smlouvy…MAlý tam tudíš chodil jen ten měsíc. Doktor mi potvrdil těhotenství a já měla hned dalsí argument, proč by malý neměl chodit do miniškolky…A tady to začíná. Ředitelka se ohání právníky a chce se soudit, přitom ve smlouvě, že nemůže odstoupit nic není…vlastně o odstoupením jako takovém tam nic není. Napsali jsme do odstoupení jen důvod moje těhotenství a muže přeřazení na jinou prac. pozici (možnost prac. cestovat)…tudíš z toho vyplývá, že se nám změní příjmy + možnost, že budeme mimo ČR…chtěli jsme se rozejít v klidu, žádné problémy, přeci jenom, každý má jiný názory a každý funguje jinak a má jiný náhled na věc…Paní ředitelka nám hrozí soudy a právníky..Že na to nemáme právo odejít, děje se nám noční můra a já to v těhotenství už nezvládám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin