Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neteř k němu chodila na klávesy, bohužel po čase říkala, že už chodit nechce, ikdyž hraní na cokoliv ji bavilo, když byl bratr za panem učitelem, aby to s ním probral, tak byl trošku vyvedený z míry z jeho jednání, prý je neteř líná, necvičí (to nebyla pravda u nás doma hrála každou chvíli až mi to lezlo na nervy
) Tenkrát chtěl být bratr přítimný na hodině, ale prý by jen odváděl pozornost a prý by se neteř snažila tak, že by mu stejnak jeho postřehy nevěřil. Tohle je cca dost stará událost, třeba se něco změnilo nevím, každopádně neteř tenkrát přestala chodit, našli ji jiného učitele, dojížděla a tam to bylo v pohodě. Nemyslím si, že by byl problém v jeho slepotě, naopak tihle lidé mají lépe vyvinuté další smysli, akorát asi některým dětem nesedí jeho způsob vyjadřování. Na Vašem místě bych to zkusila, klidně bych se zeptala zda můžet být na nějaké hodině přítomná - třeba názor na toto změnil a umožní to, lidi se mění a on už tu učí dlouho, třeba si tu cestu k dětem za tu dobu našel ![]()
anonym E. ![]()
Děkuji za příspěvek, budu čekat, jestli nenapíše ještě někdo další.
Pana učitele jsem viděla jen jednou a působil na mě, jako takový podivín, nevím právě co si mám o něm myslet, první dojem také často klame.
Zakladatelka
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dcera by mohla navštěvovat hudební nauku, konkrétně klavír, nebo el. klávesy na této škole, chodila by k panu učiteli Ivo Novákovi a mě zajímá, jaké máte zkušenosti s panem učitelem, je dobrý, dokáže dítě zaujmout a jak hodina probíhá, když je pan učitel nevidomý, dokáže dobře naučit? Jde mi o to, jak je to třeba s prstokladem, držením rukou a sedu a vše co on vlastně nevidí.
Jsme tu nový, nikoho tu neznám koho bych se zeptala, jen jedna maminka říkala, že je divný, že vede divné řeči a tak.
Budu vděčná za všechny reakce a klidně i kdyby někdo znal i jiného učitele či učitelku, klidně i soukromě v okolí Stochova, Kladna, tak budu ráda za kontakt.
Raději anonymně. Děkuji