Soukromá školka Plzeň

15532
25.1.15 19:57

Soukromá školka Plzeň

Ahoj všem,

hledáme školku pro naši tříleťačku, nejlépe na Borech či Slovanech a zvažujeme: školku Babetka, dětské centrum Rarášek, Doudleveckou školičku nebo (teda mimo náš „rajón“, ale manželovi se dost líbí cena ;) ) Malý svět na Skvrňanech.

Máte někdo s nějakou z těchto školek zkušenost či případně tip na nějakou zde neuvedenou? Už mi z toho jde hlava kolem. Díky za případné příspěvky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
848
25.1.15 20:31

Tuhle založila moje paní učitelka z MŠ, znám ji od malička a její holky, které jsou ve stejném věku jako já jsou spolumajitelky a taky učitelky. http://www.skolkadrobecek.cz/page1.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.1.15 20:43

Já určitě doporučuju Raráška na Borech :palec: Vede to tam zkušená paní (zdravotní sesta), krásné nové prostředí - párkrát sem tam měla Honzíka na polodenní hlídání, supr přístup, málo dětí, takže uč. má na děti čas. Než jsme sehnali státní školku, tak sem byla rozhodnutá tam malého dát (původně jsem chtěla Malý svět na Skvrňanech, ale co sem četla na FB, tak tam bylo několik nepěkných recenzí, tak jestli se dali už dohromady, nebo ne, to nevím).

Pokud vím, tak teď šla v Raráškovi nedávno s cenou za celoměsíční hlídání dolů, takže si určitě zjisti aktuální ceník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
25.1.15 20:49

@Mirabe1ka Díky :palec: Před pár minutama se mi ji podařilo vygooglit a líbí se mi fakt hodně. Zítra tam zavolám, jen se bojím že bude plno :(

Mně na těch soukr. školkách či klubech vadí, že dětem často pouští televizi. Proč třeba ty pohádky nečtou? :think: (teď mluvím obecně a ne z vlastní zkušenosti, beru zkušenosti známých se soukr. školkami, dcera chodila zatím jen do firemní školky se skvělou učitelkou, tak jsem asi zmlsaná ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
25.1.15 20:54

@Mar__tanka1983 díky :) Raráška bychom měli i celkem blízko, na webovky jsem jim koukala, děti musí mít jídlo vlastní (což já beru jako plus :) ) Netušíš, kolik dětí tam cca chodí? Aby tam nebyli třeba jen tři a samý kluci :lol: Dcerka „nutně počebuje“ kamarádku. Jak musela skončit ve své školce, tak mi teď pořád hlásí, že chce taky někoho mít jako kamarádku, a mně je jí vždycky líto :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
25.1.15 21:00
@jabarka píše:
@Mirabe1ka Díky :palec: Před pár minutama se mi ji podařilo vygooglit a líbí se mi fakt hodně. Zítra tam zavolám, jen se bojím že bude plno :(Mně na těch soukr. školkách či klubech vadí, že dětem často pouští televizi. Proč třeba ty pohádky nečtou? :think: (teď mluvím obecně a ne z vlastní zkušenosti, beru zkušenosti známých se soukr. školkami, dcera chodila zatím jen do firemní školky se skvělou učitelkou, tak jsem asi zmlsaná ;) )

Tady nepředpokládám pouštění televize :) Znám svojí paní učitelku :D Televizi nám kdysi pouštěla jenom když jsem ve druhé školkové třídě chodila na angličtinu a byl tam takový ten výukový seriál s princeznou a ošklivým čarodějem :D Jinak oni hrozně rádi rozvíjejí talenty, hudební, jazykové, tvůrčí. Ona byla taková akční i doma se svýma holkama. Často jsem u nich jako malá spávala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.1.15 21:06

Tak kolik dětí tam teď mají fakt netuším, loni (to ale začínali) měli asi čtyři…televizi tam asi ani nemají (nebo sem si jí teda nevšimla), mě se tam zase líbilo, že tam měli vlastní dvorek, což u soukromých není zvykem.
Jinak myslím, že jídlo-obědy už tam mají možnost objednávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
25.1.15 21:06

@Mirabe1ka ten seriál si pamatuju a neměla jsem ho ráda :lol: :mrgreen: Ale tvořivou činnost a vedení k hudbě bych jen uvítala, zřejmě podobná povaha byla i ta „naše“ učitelka ve firemní školičce. Moc děkuju za kladnou zkušenost :kytka:

Zítra bude telefonovací den, Rarach a Drobek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
25.1.15 21:12

@Mar__tanka1983 jj, na ten dvorek jsem taky koukala :) MMCH v tom objektu bývala dřív VŠ kolej a manžel tam bydlel (a já tam byla dost často :lol: ) To by byl takový návrat do minulosti :)

Ty máš malého ve státní, jestli si dobře pamatuju z Tvého dřívějšího podpisu? Nebo si to pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.1.15 10:04

@jabarka jojo, malej se nakonec dostal do státní (ve Skvrňanech), ale protože v době zápisů měl dva a čtvrt a v září při nástupu 2R9M, tak jsem měla právě v úzkém výběru i soukromé školky, protože jsem nevěřila, že se malej dostane.
Nakonec jsem měla rozjednáno v Malém světě (ale jak jsem psala výše, tam jsem na to v průběhu podzima slyšela nepěkné recenze) a právě v Raráškovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.4.15 19:47

školka

Ahoj nemá někdo zkušenost s Černickou školkou -(myslím že spadá pod ZŠ Tyršova) nebo s Barvínkem???Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rosy.kapka
29.4.15 18:30

Ne, nepřečetla a už jsem to udělala..založila jsem se tady kdysi dávno a naposledy jsem psala, že daruji věci maminkám

• Citovat
  • Upravit
30408
29.4.15 18:36

@rosy.kapka No a co jako? Že jsi darovala nepotřebné věci znamená, že pro tebe pravidla neplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rosy.kapka
29.4.15 18:44

Ne..znamená to jen to, že nemám zkušenost, jak se kde příspěvky zobrazují atd..kdybych to věděla, že si to mohou přečíst všichni, tak to asi neudělám..

• Citovat
  • Upravit
rosy.kapka
29.4.15 18:46

I bych to smazala, ale nevím jak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin