Soukromá školka Praha

zichisek
13.8.14 17:05

Soukromá školka Praha

Zdravím :kytka:
Sháním dobrou soukromou školku v Praze, která by měla děti starší 4 let.
Koukám různě po netu nebo jsem některé už i navštívila, ale většina má dvouleté prcky, protože jim starší děti odchází kvůli financům do státních školek.
Máte někdo zkušenost s takovou školkou?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
tartaletka
13.8.14 18:06

http://www.dejvice.skolka-bambino.cz/ mám s nimi osobní zkušenost, děti mají jak malé, tak velké. Otázkou je, jakou cenovou relaci si představuješ.

• Citovat
  • Upravit
673
13.8.14 18:53

rcpilnevcelky.cz. Berou tam do pěti let. Můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
13.8.14 19:53
@summersun píše:
rcpilnevcelky.cz. Berou tam do pěti let. Můžu jen doporučit.

Já bych potřebovala do 6 let :think:

• Citovat
  • Upravit
673
13.8.14 20:13

@zichisek, určitě se zkus zeptat, jestli Ti podle stránek přijdou zajímaví a je to v části Prahy, kterou máš v dosahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
13.8.14 20:39

@zichisek koukám, že jsi z devítky, tak nevím, jakou bys trpěla dojezdovou vzdálenost. Starší (duben 2010) doteď chodila na osmičce do Bohnic, teď nastoupí do státní. Není to klasická ofiko školka, paní středních let má uvnitř předělaný rodinný domek, bere děti od tří let (ale mladší tam chodí už od asi 15m, prostě vše je na domluvě) až do školního věku- teď během prázdnin jsem tam zahlídla i jednu holčinu, co už loni šla do školy. Cena dobrá, náplň není ale úplně vzdělávací. Což o to, pořád malujou, hrajou divadlo, atd., ale není tam vyloženě příprava do školy. Kdybys měla zájem, napiš, dám víc infa a odkaz na stránky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.14 10:38

Skolka Praha 4

Ahoj, vím ze se tady řeší něco jiného, ale potřebovala bych poradit, tak se snad nebudete zlobit.
Shanim nějakou soukromou školku na Praze 4 v okolí Libuše. Našla jsem na internetu školku Minísek, ale zda se mi poměrně draha :,( + se bude otvírat teprve teď v listopadu, takže žádné recenze nebo zkušenosti :(, dále jsem našla školku čiperku a rodinnou školku, nemáte s nimi někdo zkušenosti?? Prosím o radu, vzhledem k tomu ze nemám v Praze stále ještě trvale bydliště, tak malého mi do státní nevezmou :think: a ja potřebuji chodit do prace, teď mám doma chuvu( studentku) ale chtěla bych aby byl malej vice mezi dětmi + ta cena taky není nikterak malá, takže bych ji radši platila za školku.

DEKUJI VŠEM ZA PŘÍPADE ODPOVĚDI! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
9.12.14 22:30

Ahoj, hledala jsem školku, mezinárodní, kde se dcera setká s angličtinou a i třeba jinou mentalitou. Taky s individuálním přístupem, protože dcerka je sice velmi šikovná a bystrá, ale taky trochu mamánek a spíš neprůbojná. Rozhodně jsem nechtěla školku s dvaceti dětmi na jednu učitelku. Hledala jsem spíš na Praze 6 nebo 5. Byli jsme se podívat v Bambinu, ale musim říct, že se to velmi lišilo od stránek na netu. Menší, nepořádek a spousta dětí, které poletovaly jak chtěly… do toho jsem dceru dát nechtěla. Jeli jsme se podívat do 4kids24.com a musím říct, že jsem se nadchla hned první návštěvou. Je to školka nová a jak majitelka, tak učitelky jsou velmi nadšené. Ač jsem se bála, tak zvykání mé dcery proběhlo naprosto bezproblémově, slzičky při mém odchodu pouze první dva dny. Od té doby se moc těší, já vidím zpětnou vazbu jak doma od dcery tak ihned od učitelek ještě týž den. Chodí sem teprve třetí měsíc, ale zatím jsem čím dál víc nadšena a doufám, že jim to vydrží. Cenově stejně jako Bambino, ale třeba prostředí naprosto vychytané, ůžasný vkus a hlavně čistota. Fungují krátce, takže tam zatím nemají moc dětí, ale to vidím třeba pro mou dceru jako plus. Je to malá školka a na cca 4 učitelky tam mají kapacitu max 20 dětí. Metodiku skvěle promyšlenou, dcera chodí domu každý den s něčím novým… Takže za mě můžu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.12.14 15:14

Ahoj, já osobně, kdyby nezáleželo na financích, tak určitě jsem pro dobrou soukromou školku. Ale předškoláka bych pak v pěti dala do státní, aby byl přece jen trochu zvyklý a připravený na první třídu. Což v rozmazlovací soukromé školce až tak není, alespoň podle mých zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.15 14:45

Dobré odpoledne milé Maminky!
Od září 2015 bychom chtěli otevřít novou školku v Praze - Slivenec.
Předběžná kalkulace na měsíční školkovné je mezi 6.600 Kč až 7.200 Kč za 5 dní v týdnu/měsíčně i se stravou(Bionea). Školka by byla otevřená od 6:30 do 18:00 h. - každý den.
Samozdřejmostí by byli kroužky, výlety, akce a další.
Jednalo by se o novou pobočku naší školky, která funguje již více jak 5 let.

Myslíte, že by tato školka mohla v této lokalitě fungovat? Byl by tu případně někdo kdo by měl zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.4.15 21:34

@skolicka.xoxo nechci rýpat, ale člověk, který chce zakládat předškolni zařízení, by měl mít pravopisu v malíčku. Ty trubky bijou do oči. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.4.15 22:02

Na Praze 4 můžu doporučit školku Pelíšek, děti berou do šesti, cenově je to, myslím, velmi rozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.15 22:38

@krtek7489 samozřejmě máte pravdu i já je tam teď vidím, ale psala jsem to z mobilu a ten občas nějaké písmenko přidá, vynechá nebo slovo přepíše podle svého - ale to není omluva. Příště si dám pozor a překontroluji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
12.4.15 23:57

@skolicka.xoxo no..... hrubku mobil neprepise ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
13.4.15 10:07
@krtek7489 píše:
@skolicka.xoxo nechci rýpat, ale člověk, který chce zakládat předškolni zařízení, by měl mít pravopisu v malíčku. Ty trubky bijou do oči. :nevim:
:mrgreen: Trubky jo? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin