Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, nemáte některá zkušenost se spacím vakem Bubou od Gessleinu? Na internetu stojí cca 2600 Kč, tak by mě zajímalo, jestli se vám osvědčil…jestli v něm děti spinkají lépe než v obyč. spacím pytli a jestli jste ho používali i v létě, když jsou tropické dny, tropické noci,…
Spokojenost nebo vyhozené peníze?
@Lena_T Ahoj. My ho máme a jsem s ním moc spokojená. V letních pařácích jsme ho teda nepoužívali, to jsem nepřikrývala ničím, buď spal syn úplně nahatý nebo v tenoučkém tričku. Jinak ho ale používám celoročně, jiný nemáme. Praktické jsou ty odepínací rukávy a termoregulace asi taky docela funguje, syn je v něm vždycky tak akorát teplý. Po dvou letech používání je ve výborném stavu.
Jen teda ta cena mi přijde šílená, to stojí fakt tolik? Já teda nemám srovnání, kolik stojí jiné spací pytle, i ten náš jsme kupovali levněji, sestra mi ho vydražila v aukci na německém Ebay.
@Hoa Mai Ahoj. Můžu se ještě zeptat, jestli vám v něm syn spí celou noc bez probuzení? Je to vážně hodně korun, ale kdybych věděla, že bude náš malý klidněji spát, tak bych ho koupila.
@Lena_T Ty jo, to si netroufnu říct, jestli je to tím konkrétním pytlem. Bohužel nemám srovnání, máme jen ten jeden a když jsem ho prala, tak jsme přikrývali dečkou. První syn spal celou noc od půl roku, v pytli byl od tří měsíců. Druhý syn je v pytli měsíc a zatím celou noc nespí. Rozhodně v tom spí ale líp, než pod dekou, to jsme museli chodit několikrát za noc přikrývat nebo dát teplejší pyžamo a spali odkrytí. Ale fakt nevím, jestli bych za to dala takové peníze, skoro 3000 mi přijdou předražené. Zkus se podívat, jestli to nejde sehnat levněji třeba na tom Ebay, mně to tehdy vyšlo levněji, než kupovat letní a zimní pytel. Kupovala jsem to z druhé ruky, ale nepoužitý, s visačkami (bylo to po Vánocích, tak asi nevhodný dárek).