Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj ![]()
Máte zkušenost s nakupováním věcí na miminko v G3 nebo ve Vídni?
Chystám se příští týden s kamarádkou, tak pokud máte nějaký tip, budu ráda. ![]()
Jde mi hlavně o to, jestli jsou tamější věci kvalitnější, jak je to s cenou, co všechno jste tam sehnaly atd.
Děkuji ![]()
Ahij, já jezdím 2× do roka nakupovat do Lince.Na mimi jsem tam kupovala houpací lehátko Taggies 75eu(něco podobného jako u nás seženeš Bright Star),hrací deku -arénku i s hracím kolotočem 45 eu, závěsné hračky na kočárek…Vesměs všechno nakupuji v megahračkárně Toys Rus. Vše je dost kvalitní a cenově vyjde lépe než u nás. Plno věcí už jsem dala zase dál, na bazárek Vše šlo hned z domu.Jo a ještě tříkolku s vodicími řídítky. Tu jsem si tam kupovala před 13 lety na syna a protože se mi zamlouvala, koupili jsme ji znova i teď na naše poslední neplánované dítko.
Jinak nakupuji taky na dětských burzách v Rak.
Ahoj, na g3 tak den volna od rana do vecera.my meli jen dve hodiny a za ty jsne prolezli jen primark a vedlejsi hmko. primark je sunt, na miminko bych tam nenakoupila, na starsi ditko teplakovku ci tricko proc ne…,hm super a da se ve sleve koupit za super. dalsi jsme nestihli…uzij si nakupy;)
@smutná máma píše:
@Blackjackie Prosím G3 je ve Vídni? Kde přesně?
G3 je asi 120 km od Brna, takže kus před Vídní…
@Ivetlu a u jakého města to je? Nebo co zadat do navigace? Tak se jmenuje nějaká obchod.zona??Díky
@smutná máma G3 Shopping Resort Gerasdorf, Gerasdorf bei Wien, Rakousko