Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Před asi 3 roky jsem ho koupila, protože jsem někde četla, že vyhrál nějaký test, ale teda nepřijde mi, že by v podpaží vůbec měřil přesně, spíš teda nějak nic moc. Staršímu synovi jsem ho dávala dozadu pod jazyk a tam bych řekla že teda přesně měřil, po každém použití jsem ho vždycky otřela v tamponku namočeném do lihu. Každopádně jsem následně na aukru nebo kde pak objednala klasický rtuťový a mám klid.
Ne, naměří mi maximálně 36,4 a to i když má člověk horečku, kdybych našla účet tak bych ho vrátila ![]()
Já s ním problém nemám, ale nezkoušela jsem ho kontrolovat jiným teploměrem. U mě teplota obvykle odpovídá tomu, jak se cítím. U dcery to ne vždycky vyjde, protože změřit dvouleťáka chce trochu cviku ![]()
Měřila jsem se s ním i před prvním těhotenstvím, když jsem se snažila zachytit ovulaci a měřil řekla bych celkem přesně.
Mame ho ale meri min, podle navodu se k tej teplote maj asi 2 stupne pricist. Presne by mel merit rektalne, ale to jsem nezkousela ![]()
Máme a měří přesně
Ale pravdou je, že měřím 2× hned za sebou a přesná je ta druhá hodnota (netuším proč, ale prostě to tak je. Asi se musí předehřát
).
Jsem s ním nadmíru spokojená, měříme se s ním jen v podpaží..
@Kakika Jo musí se předehřát… já ho zas nejdříve umístím a až po chvilce zapínám.