Thermoval Rapid Flex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1268
15.1.16 16:11

Před asi 3 roky jsem ho koupila, protože jsem někde četla, že vyhrál nějaký test, ale teda nepřijde mi, že by v podpaží vůbec měřil přesně, spíš teda nějak nic moc. Staršímu synovi jsem ho dávala dozadu pod jazyk a tam bych řekla že teda přesně měřil, po každém použití jsem ho vždycky otřela v tamponku namočeném do lihu. Každopádně jsem následně na aukru nebo kde pak objednala klasický rtuťový a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
15.1.16 16:20

Ne, naměří mi maximálně 36,4 a to i když má člověk horečku, kdybych našla účet tak bych ho vrátila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.1.16 16:30

Já s ním problém nemám, ale nezkoušela jsem ho kontrolovat jiným teploměrem. U mě teplota obvykle odpovídá tomu, jak se cítím. U dcery to ne vždycky vyjde, protože změřit dvouleťáka chce trochu cviku :-)
Měřila jsem se s ním i před prvním těhotenstvím, když jsem se snažila zachytit ovulaci a měřil řekla bych celkem přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
15.1.16 18:02

Mame ho ale meri min, podle navodu se k tej teplote maj asi 2 stupne pricist. Presne by mel merit rektalne, ale to jsem nezkousela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.1.16 18:31

Máme a měří přesně :think: Ale pravdou je, že měřím 2× hned za sebou a přesná je ta druhá hodnota (netuším proč, ale prostě to tak je. Asi se musí předehřát :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
15.1.16 18:43

Jsem s ním nadmíru spokojená, měříme se s ním jen v podpaží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
15.1.16 18:50

@Kakika Jo musí se předehřát… já ho zas nejdříve umístím a až po chvilce zapínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí