Šedo-růžová výbava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
134
14.1.16 10:39

šedo-růžová výbava

Ahoj maminky, tak jsem se včera konečně dozvěděla, že to bude holčička :) Jsem 27tt a co se týká výbavičky, ráda bych ladila do šedo-růžové, černo-bílé, černo-růžové. Platí i pro kočárek. Máte někdo typ, kde sehnat za dobré peníze? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
D_Horackova
14.1.16 10:40

Gratuluji, určitě pohledej po netu nebo poptat kamarádek, kde ve tvém okolí se dá najít

• Citovat
  • Upravit
332
14.1.16 10:43

My jsme měli šedo-růžový kočár Inglesina Magnum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
14.1.16 10:48

@D_Horackova Děkuji, na 5 pokus bylo pohlaví konečně odhaleno :D Klidně i kdyby někdo prodával, budu ráda. Četla jsem, že se moc neoplatí kupovat velké zásoby v jedné velikosti, mimčo roste jak z vody. Co se týká netu, pár kousků jsem našla, spíše v každém e-shopu 1-2 kusy tak zase by se člověk prohnul na poštovném :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.1.16 10:54

@Droxy minule jsem byla v Lindex a HM a tam měli toho spousta šedorůžovobílé…ale teď nevím v kterém tom obchodě víc, myslím že Lindex ale nějak mi to splývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.1.16 11:33

Mam růžovo černý kočár - BGB Buffalo. Nej kočár doporučuji. Co se veci týče tak Next mel vzdycky dost růžový. Jinak F&F taky ma dost růžový, to chce koukat po krámech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
14.1.16 11:37

Naše Mimi šije krásné a kvalitní věci (například fusaky, zavinovačky, povlečení do postýlky, do kočárku…). Má i facebook, ale na ten Ti odkaz nedám, zablokovala za jedno minus v hodnocení na Heurece :mrgreen: Ale věci má perfektní.
Nebo ještě vím, že šije Dany Švadlenka, na tu Ti můžu dát Faacebook: https://www.facebook.com/dany.svadlenka?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
14.1.16 11:54

@Droxy Gratuluji k holccice :srdce: Jinak mne se taky libi tako kombinace. Co se tyce kocarku, tak mam bugaboo cameleon, tam se da krasne kombinovat, jelikoz zaklad mam sedy :) A co se tyce obleceni, tak mam vesmes v teto kombinaci hlavne next a pak h&m, neco lindex a neco f&f. Pekne povleceni v teto kombinaci je od nellys. Pak doplnky a tak od elodie details by se ti mohly libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí