Jaké teploměry?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10631
15.1.16 10:06

My máme bezdotykový od Nuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
15.1.16 10:12

A to chceš pro sebe nebo miminko? Pro sebe mam lihový - asi neni in, ale je přesný :lol: pro mimco mam digitální omron, měřim v konecniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
15.1.16 10:22

Nejpresnejsi a historicky proste nejlepsi byla klasicka rychlobezka… pote rtutove… dnesni digitalni a bezdotykove atd. jsou spise orientacni a musi se to s nimi umet… pred deseti lety jsme meli dovezeny ze severu digitalni do ucha, ten meril dobre, ale ucho se muselo povytahnout a opravdu se trefit, jinak meril spatne… ted mame microlife… ale stejne, meri po ruznu, na pul hlavy horecka, na druhe pulce ani tricetsedm (mereno okamzite po sobe stejnym zpusobem)… je orientacni, nejlepe to stejne poznam rukou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.1.16 10:32

Koupila jsem digitální z číny za 15 korun a měří přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.1.16 10:45

Já jsem koupila TrueLife CareQ7 a jsem s ním moc spokojená. Když měl malej zvýšenou teplotu v noci a spinkal, tak jsem jen namířila a měla jsem změřeno, neumím si představit, že bych mu v noci strkala teploměr do zadečku. Tento teploměr měří jak tělo, tak také povrch(příkrmy, čaje…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.1.16 10:58
@iiiv píše:
Koupila jsem digitální z číny za 15 korun a měří přesně.

jo? kdes ho sehnala? nepiš, že v Číně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.1.16 11:10

Celovy bezdotekovy od Omronu. I po roce spokojenost. Meri presne. Od znacky Microlife jsem vyzkousela dva bezdotykove a uz tuhle znacku nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.1.16 11:30

@bubulina na aliexpressu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.1.16 11:45
@Black Cat píše:
Celovy bezdotekovy od Omronu. I po roce spokojenost. Meri presne. Od znacky Microlife jsem vyzkousela dva bezdotykove a uz tuhle znacku nikdy.

a ten Omron ti naměří pokaždé stejnou teplotu, když to zkusíš 3× za sebou…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.1.16 13:21
@bubulina píše:
a ten Omron ti naměří pokaždé stejnou teplotu, když to zkusíš 3× za sebou…?

Plus minus nějaká pidi ochylka ano. Jak říkám, už jsem měla dva čelní Microlife a strach a hrůza. Nejhoří to bylo po výměně baterie, to byli rozdíly neskutečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.1.16 13:45

Pidi odchylka? není to ale třeba stupeň? sestra právě nějaký má a říkala, že měří natřikrát a ukáže jí to třeba 36,3, pak 37,8 a pak třeba 37…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí