Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
A to chceš pro sebe nebo miminko? Pro sebe mam lihový - asi neni in, ale je přesný
pro mimco mam digitální omron, měřim v konecniku
Nejpresnejsi a historicky proste nejlepsi byla klasicka rychlobezka… pote rtutove… dnesni digitalni a bezdotykove atd. jsou spise orientacni a musi se to s nimi umet… pred deseti lety jsme meli dovezeny ze severu digitalni do ucha, ten meril dobre, ale ucho se muselo povytahnout a opravdu se trefit, jinak meril spatne… ted mame microlife… ale stejne, meri po ruznu, na pul hlavy horecka, na druhe pulce ani tricetsedm (mereno okamzite po sobe stejnym zpusobem)… je orientacni, nejlepe to stejne poznam rukou ![]()
Já jsem koupila TrueLife CareQ7 a jsem s ním moc spokojená. Když měl malej zvýšenou teplotu v noci a spinkal, tak jsem jen namířila a měla jsem změřeno, neumím si představit, že bych mu v noci strkala teploměr do zadečku. Tento teploměr měří jak tělo, tak také povrch(příkrmy, čaje…)
@iiiv píše:
Koupila jsem digitální z číny za 15 korun a měří přesně.
jo? kdes ho sehnala? nepiš, že v Číně… ![]()
Celovy bezdotekovy od Omronu. I po roce spokojenost. Meri presne. Od znacky Microlife jsem vyzkousela dva bezdotykove a uz tuhle znacku nikdy.
@Black Cat píše:
Celovy bezdotekovy od Omronu. I po roce spokojenost. Meri presne. Od znacky Microlife jsem vyzkousela dva bezdotykove a uz tuhle znacku nikdy.
a ten Omron ti naměří pokaždé stejnou teplotu, když to zkusíš 3× za sebou…?
@bubulina píše:
a ten Omron ti naměří pokaždé stejnou teplotu, když to zkusíš 3× za sebou…?
Plus minus nějaká pidi ochylka ano. Jak říkám, už jsem měla dva čelní Microlife a strach a hrůza. Nejhoří to bylo po výměně baterie, to byli rozdíly neskutečné.
Pidi odchylka? není to ale třeba stupeň? sestra právě nějaký má a říkala, že měří natřikrát a ukáže jí to třeba 36,3, pak 37,8 a pak třeba 37…