Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj jsem hrozný palasan a stalo se mi že v novém bytě jsem dala rozehrát troubu a nevšimla si že jsou tam plechy, a něco na jednom bylo, po chvíli jsem cítila smrad, a pak plechy vyndala bylo to dost cítit byla jsem vtom asi půl hodiny.ten zápach byl cítit měla jsem otevřenou jen ventilaci ale byla jsem tam v kuchyni, mám strach jestli to nemůže nějak ublížit když jsem se toho nadýchala, teď mám strach a bolí mě jakoby na plicích takový tlak jakoby, a pálí očí, myslíte zéto přejde nebo to mohlo nějak ublížit plicím nebo tak to nadýchání. stslo se někomu něco podobného a bylo to v pořádku nevím jestli mě bolí na hrudi že strachu nebo z nadýchání, děkuji snad za uklidnění
@Len957 píše:
Ahoj jsem hrozný palasan a stalo se mi že v novém bytě jsem dala rozehrát troubu a nevšimla si že jsou tam plechy, a něco na jednom bylo, po chvíli jsem cítila smrad, a pak plechy vyndala bylo to dost cítit byla jsem vtom asi půl hodiny.ten zápach byl cítit měla jsem otevřenou jen ventilaci ale byla jsem tam v kuchyni, mám strach jestli to nemůže nějak ublížit když jsem se toho nadýchala, teď mám strach a bolí mě jakoby na plicích takový tlak jakoby, a pálí očí, myslíte zéto přejde nebo to mohlo nějak ublížit plicím nebo tak to nadýchání. stslo se někomu něco podobného a bylo to v pořádku nevím jestli mě bolí na hrudi že strachu nebo z nadýchání, děkuji snad za uklidnění
jsi příliš úzkostná
Klid, nic se ti nemůže stát
Už bych musela být mrtvá s mým kuchařským talentem
To mi připomíná, že mám v troubě pizzu ![]()
Příspěvek upraven 18.10.23 v 19:00
To by bylo mrtvol, kdyby každý, kdo něco spálil a nadýchal se toho, z toho těžce onemocněl.
Klídek a zhluboka dýchej. ![]()
Příspěvek upraven 18.10.23 v 19:02
Koukám, že to bude často něco, v neděli bouchnutí do spánku, v pondělí plesnivý kečup, dnes spálený plech. Hledáš problémy tam, kde nejsou a zbytečně plašíš ![]()
trochu rozžhavený plechy a taková tragédie vy máte na plechach nějaký jedy nebo chemikálie?
Klid, rozžhavený kov je cítit, ale není to zdraví škodlivé. Zato strach z nadychani a stres škodlivé jsou.
Teď koukám, že jsi to ty s tím „zatlačením do oblasti spánku“
takže jestli netrollíš, tak se okamžitě objednej na psychiatrii. Ty tvoje obavy ze všeho nejsou totiž normální.
@Havlova píše:
To by bylo mrtvol, kdyby každý, kdo něco spálil a nadýchal se toho, z toho těžce onemocněl.
Klídek a zhluboka dýchej.Příspěvek upraven 18.10.23 v 19:02
Přesně, už by bylo po mně!
Takže máme za sebou paniku z plísně, takže otrava se nekonala, krvácení do mozku taky ne, teď je ve hře nadýchání údajných zplodin z plechu.Co bude následovat dál?
@Dahlia0409 píše:
Koukám, že to bude často něco, v neděli bouchnutí do spánku, v pondělí plesnivý kečup, dnes spálený plech. Hledáš problémy tam, kde nejsou a zbytečně plašíš
Asi by si mela doma uklidit