Spánek a moje zdraví

Anonymní
26.6.23 19:47

---

Dobrý večer, ráda bych věděla, co si myslet a potřebuji radu, je mi 19 let a již cca. 10 let mám psychické potíže, s tím že naposledy to vyvrcholilo o Vánocích a od té doby spávám většinou s mamkou jedné posteli kvůli psychickému komfortu, ale nevím co si o sobě kvůli svému věku myslet. Dříve jsem to dělala jen občas. Může na to mít vliv zhoršený psychický stav?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Capelucia
26.6.23 19:50

A co psychický stav mamky? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.23 19:52

Obě chodíme k psychiatrovi s podobnými problémy s tím že mamka je na tom lépe než já

• Citovat
  • Upravit
Birds
26.6.23 20:25

Úplně nevím, co tu očekáváš za reakce. Obě máte psychické potíže, obě dochazite na psychiatrii. Spaní spolu má pro vás zřejmě nějaký smysl a jelikož jste kvůli potížím specifické, tak si dělejte to, co je vám příjemné. Nikdo tady váš zdravotní stav nezná.

• Citovat
  • Upravit
33608
26.6.23 20:31
„@Anonymní“ píše:
Dobrý večer, ráda bych věděla, co si myslet a potřebuji radu, je mi 19 let a již cca. 10 let mám psychické potíže, s tím že naposledy to vyvrcholilo o Vánocích a od té doby spávám většinou s mamkou jedné posteli kvůli psychickému komfortu, ale nevím co si o sobě kvůli svému věku myslet. Dříve jsem to dělala jen občas. Může na to mít vliv zhoršený psychický stav?

Když jsi to dříve dělala jen občas, tak to zkus znovu. Mámě nevadí, že s ní spíš v jedné posteli? Jaký psychický konfort máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.23 21:29

----

Mám panixke/uzkpstne ataky + OCD, s tím že sem se před půl rokem sesypala, takže je to spíš o tom, že vím že tam pro mě někdo je, protože večer je to často horší než přes den

• Citovat
  • Upravit
43034
27.6.23 18:21

Spete spolu, jestli vam to vyhovuje. pokud zadna nemate partnera, kteremu by to vadilo, tak proc to resit. Ja myslim, ze v hostorii vyvoje lidstva se vetsinou spalo pohromade, nejpis je to i prirozene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí