Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Obě chodíme k psychiatrovi s podobnými problémy s tím že mamka je na tom lépe než já
Úplně nevím, co tu očekáváš za reakce. Obě máte psychické potíže, obě dochazite na psychiatrii. Spaní spolu má pro vás zřejmě nějaký smysl a jelikož jste kvůli potížím specifické, tak si dělejte to, co je vám příjemné. Nikdo tady váš zdravotní stav nezná.
„@Anonymní“ píše:
Dobrý večer, ráda bych věděla, co si myslet a potřebuji radu, je mi 19 let a již cca. 10 let mám psychické potíže, s tím že naposledy to vyvrcholilo o Vánocích a od té doby spávám většinou s mamkou jedné posteli kvůli psychickému komfortu, ale nevím co si o sobě kvůli svému věku myslet. Dříve jsem to dělala jen občas. Může na to mít vliv zhoršený psychický stav?
Když jsi to dříve dělala jen občas, tak to zkus znovu. Mámě nevadí, že s ní spíš v jedné posteli? Jaký psychický konfort máš na mysli?
Mám panixke/uzkpstne ataky + OCD, s tím že sem se před půl rokem sesypala, takže je to spíš o tom, že vím že tam pro mě někdo je, protože večer je to často horší než přes den
Spete spolu, jestli vam to vyhovuje. pokud zadna nemate partnera, kteremu by to vadilo, tak proc to resit. Ja myslim, ze v hostorii vyvoje lidstva se vetsinou spalo pohromade, nejpis je to i prirozene
Dobrý večer, ráda bych věděla, co si myslet a potřebuji radu, je mi 19 let a již cca. 10 let mám psychické potíže, s tím že naposledy to vyvrcholilo o Vánocích a od té doby spávám většinou s mamkou jedné posteli kvůli psychickému komfortu, ale nevím co si o sobě kvůli svému věku myslet. Dříve jsem to dělala jen občas. Může na to mít vliv zhoršený psychický stav?