Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Hedus, nazdar, už nemáš ban?
Věř mamince, maminky mají pravdu.
Já bych ráda ale opravdu mám strach že to vrátilo nebo že tam je něco horsiho
Jestli jsi měla 6× za pololetí ATB na pseudoangínu a potom ještě další na Helicobactera, vůbec se nedivím, že tě bolí žaludek.
A myslíte že mám jít zase na gastro nebo to je psychika já už fakt nevím achjo
@podhled491 píše:
A myslíte že mám jít zase na gastro nebo to je psychika já už fakt nevím achjo
Psychika dělá hodně, hoď se do klidu a hned ti bude lépe.
Tak teď s tím psychiatr asi nemá nic společného s tím zaludkem
@podhled491 píše:
Bojím se moc
Kdy jdeš k tomu psychiatrovi?
@podhled491 píše:
Tak teď s tím psychiatr asi nemá nic společného s tím zaludkem
Když už ti vyšetřili všechno možné (i nemožné) a je ti stále špatně?
Zase jsi tam nedorazila, že?
Ale bojím se že po těch atb nebo že se ten helicobakter nevyloučil. Nebo že se rozmnozil víc co já vím
Včera se mi doma pozdravem starší syn pak byl celý den u babi a se děsím se to byla střevní chřipka možná vsugerace že se toho bojím ale celý den byl u babi já sním do kontaktu moc nepřišla
@podhled491 píše:
Včera se mi doma pozdravem starší syn pak byl celý den u babi a se děsím se to byla střevní chřipka možná vsugerace že se toho bojím ale celý den byl u babi já sním do kontaktu moc nepřišla
Tak to seš dobrá, dítě s možná střevní chřipkou máš izolovat a ne posílat po návštěvách ![]()
Ahoj trápí mě snad už půl roku bolest zaludku, pocity na zvracení atd… gastroskopie provedena minulý měsíc vše v pořádku jen pozitivní test na helicobakterii přiznávám že mám úzkosti a depky občas ikdyz teď ty psychické stavy jsou na tom líp… jenže žaludek se zase ozval máma mi říká ať to ignorují že mi nic není ale já se bojím že se helikobackter vrátil nebo že mám něco horšího poslední dobou jsem brala dost atb tak jestli to je z toho nebo jestli psychika nebo mám jít znovu na gastro??