Spánek maminek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.5.24 12:07

Spanek maminek

Ahoj maminky mám problém mám 9m dceru je už 3 týdny nemocná
Ma strašný kašel
I v noci
A problém je ze v noci mě nevzbudi ani to jak se duši vždy se vzbudí partner a je v šoku z toho ze já spím
Fakt jsem z toho úplně na prášky
Bojím se aby se nedejboze večer nezalkla hleny protože mě to fakt nebudi :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18577
28.5.24 12:21
@Mountfield423 píše: Více

A co na to doktor? Takhle dlouhý kasel pokud se dusi tak není normální. Jasný no, jsi unavená, vycerpana a proste vytuhnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
28.5.24 12:43

Prostě jsi vyčerpaná, vytuhneš. Jestli máte možnost, tak si půjčte monitoring dechu (u nás půjčuje nemocnice za 1700,– na 3 měsíce). Nemusela by ses aspoň bát, že se něco stane.
Jinak nemůže se o ní nějaký den postarat partner a ty sis šla lehnout přes den?
Jinak opravdu bych to hodně řešila s doktorem, aby se i ona mohla aspon v noci vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
28.5.24 14:34

Chápu vyčerpanou matku, co skáče celý den kolem děcka a v noci vytuhne jak dřevo. Přítel, pokud ho to vzbudí, ať není šokovaný, přestane se divit a když je vzhůru, dítě obstará on. Každopádně 3 týdny dlouhý kašel není sranda, zvláště tak intenzivní. Šla bych opět k dr, znovu a znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148277
28.5.24 14:44

Jsi unavená, tak se neprobudíš. Partner místo blbých keců ať ti pomůže. Nějak se vystřídejte. Ano chápu, chodí do práce, ale nejde spát v šest večer, ne? Tak si jdi lehnout přes den a v noci nebudeš tak unavená. Až bude mít partner volno, jdi spát taky a odpočiň si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
28.5.24 16:07

Prostě si vytuhla jak píšou ostatní. Mě se to taky už párkrát stalo. Ač mám běžné spánek lehký tak že mě. probudi i bliknuti pouliční lampy co máme pod okny tak po několika nocích kdy jsem spala tak max 3h a ještě ne v kuse když byly děti nemocné a na střídačku se mi budily nebo mě budilo jejich kašlání…jsem taky vytuhla tak že jsem neslyšela jak malej brečí…naštěstí to vzbudilo manžela který naopak je z těch které pláč dítěte nevzbudí ani když mu brečí přímo do ucha (vyzkoušeno, občas totiž děti spí s námi v posteli) takže se o malého postaral.
Jak už bylo psáno s tím kašlem zajděte určitě znovu k lékaři, mohl by to být i černý kašel jestli se v noci malá dusi. A chlap ať si mrně vezme na dlouhou procházku a ty se mezitím prospi, odpočiň si, dej si horkou vanu/sprchu..trochu se zregeneruj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
3.6.24 22:13

U nas se take budí dříve manžel, než já :)
Buď malou obstará nebo mě vzbudí. Prostě spím jak dřevo :lol:

Ten kašel je ale opravdu divný, nenech se Dr. uchlácholit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
3.6.24 22:24

@Mountfield423 já takhle vytuhla v porodnici, budila mě maminka, co byla se mnou na pokoji:), pokud jseš hotová, tak nenaděláš nic… zkus na noc dávat fenistil kapky a taky bych řešila s doktorkou nebo alespoň v lékárně poradit, co by pomohlo… je očkovaná proti černému kašli? Teď to dost řádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí