Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Takhle maly holky podle me ucit nemuzes… nejlepsi sehnat jim „kamaradku“ nebo tetu na hlidani co by mluvila jen spanelsky s nimi…
My jsme lektory hledali na http://www.naucim.cz/ a jsme spokojeni.
@mmatuli a hledali jste spanelstinu? mate nejakeho dobreho prave pro deti?
Ne, hledali jsme jine jazyky, ale vyberte si podle sebe, podle cenove hladiny, urovne vedomosti a konverzace, kazdy taky nepracuje s takovymi malymi detmi, ale vse se da vycist v profilech lektoru, vcetne casovych moznosti, oblasti pusobeni. Oslovte jich vice treba z vasi oblasti a uvidite.
@bibie
poustej jim pohadky ve spanelstine a mrskni je do te skolky, za pulroku budou v pohode ![]()
nejlepsi na spanelstinu je Pocoyo - na youtube jsou snad vsechny dily (jsou tam i anglicky, ale vsechny i ve spanelstine - staci zadat „Mundo Pocoyo“) nas maly to zboznuje.
@bibie píše:
Ahoj, měli by jste nějaké tipy, kde sehnat učitele, jak začít? Chtěla bych aby se dcery dorozuměli ve španělské školce a s dětmi, aspoň nějaký základ. Je jim 4 a 6 let a máme na to cca rok. Bydlíme v Praze, pokud by jste tedy někoho znali, budu vděčná za tipy.
Dobrý den. Jmenují se Denice, jsem kubánská (mluvím španělsky) učím jazyky taký art. Učit španělsky pro děti bude pro mě dokonale práce, nemám perfektní češtinu ale myslím že mluvím dost dobře aby mohla vaše děti učit mluvit španělštinu. Pokud máte zájem, můžete mi kontaktovat před telefon a nebo email
Telefon: ****
E-mail: ****
Ráda vás pomůžu. Přej moc hezky den.
edit adminom - tel. číslo, e-mail
Ahoj, měli by jste nějaké tipy, kde sehnat učitele, jak začít? Chtěla bych aby se dcery dorozuměli ve španělské školce a s dětmi, aspoň nějaký základ. Je jim 4 a 6 let a máme na to cca rok. Bydlíme v Praze, pokud by jste tedy někoho znali, budu vděčná za tipy.