Spaní v cyklovoziku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
28.3.22 21:08

Spaní v cyklovoziku

Zdravím. Mám dotaz. Chceme pořídit cyklovozik - primárně v létě na kola. Ale idealne vlastně i na běžné využití místo sportaku, takže na brusle, v zimě na horách do sněhu, do terénu atd, abychom nemuseli skladovat hafo různých kocaru, už takhle mame dva a golfky na dovolenou v planu :mrgreen: dotaz ale zní, jak v nem ty děti spinkaji? V sede? Když ho používáte místo normálního kocaru.. dá se některý polohovat do lehu? Díky za tipy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5837
28.3.22 22:50

@Eoma Já měla Thule Chariot (pro dvojčata, používaný jako kočárek na běh, terén) a nešel polohovat, ale byl i tak pohodlný. Jen to chtělo dokoupit opěrky hlavy a pod nohy jsem dětem dávala batohy :.-) at mají nohy pohodlně (né spuštěné)
Jednou jsem někde venku kukala na Cruiser cyklovozík a přišel mi jako „lavice“ tam bych děti fakt nedala na dlouhé, pohodlné cestování…ale nevím, třeba už mají modernější modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
29.3.22 00:07

Máme poměrně nový Thule, zádová opěrka má pozici na spaní, jde to trochu sklopit. Takže dítě sice pořád sedí, ale aspoň mu při spaní nepadá hlava dopředu. Pro nesedící miminka je třeba dokoupit takovou závěsnou síť. Mně to přišlo OK na výlety, ale úplně jako náhradu kočáru bych to nechtěla, až tak pohodlná mi ta pozice nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
29.3.22 07:00

Už máme 3. vozík, ale první polohovací (od Thule, ty vyšší řady má už polohovací), do lehu ne, i kvůli bezoečnosti, už při té mírně sklopené sedačce se udává jako oslabená, ale ač jde polohovat jen mírně, dá se pohodlně zdřímnout, respektive není třeba řešit přepadávání dopředu. Dlouhá léta jsem používala croozer a pořád řešila různým podkládáním - neůspěšně, ale děti i tak v tom vozíku usnuly a spaly dobře, ač to vypadalo děsně, ale nikde jinde už přes den třeba nespaly, jen v tom vozíku. Už používám právě jen ten, hlavně kolo, běh nebo pak na převoz už větších dětí, jinak děti nosím, jiný kočárek, golfky a tak ani nemám a nechybí mi, zato vozík by mi chyběl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
29.3.22 21:30

Dekuji vám. Ja mám jeste prcka, ne úplného, takže miminkovnik asi uz ne, ale spi mi hlavně v kočáru a to az 3 hodiny..takze asi necháme i normální kočár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí