Spaní v nebytovém prostoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
18.6.14 19:53

@Evka73 problém ohledně předpisů to sice neřeší, ale být nájemcem, vařič oželím, konvici odnesu a nosím s sebou ponorák. všichni spokojeni a co pan předseda neuvidí, to ho nebude bolet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
18.6.14 19:53

@Knihomyš Netuším, co je PBS, ale věřím, že tě to nepřeválcuje! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.6.14 19:56

Spaní jako takové určitě nevadí. Co kdyby tam měl někdo pracovnu a v noci třeba dělal na PC? Pobyt přes noc zakázán být nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.6.14 20:05

@marrlinka - problém je že oni to nemají kam odnést, doteď byli na ulici. Takže si tam sehnali alespoň ten mini vařič aby si mohli uvařit trochu nějaké jídlo, to s ponornakem neudělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.6.14 20:06

@Evka73 jo takhle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.6.14 20:09

@Evka73 Ještě doplňuji:
Spotřebič musí být na nehořlavé podložce.
Musí být stanoven člověk, který za spotřebič zodpovídá (dohlíží na platnost revize, průběžně kontroluje, jestli není rozbitý, porušená izolace kabelů apod.)
Družstvo by mělo mít v nájemní smlouvě klauzuli, že veškeré vybavení prostoru i jednání nájemců bude odpovídat platným požárním předpisům (nebo tak něco, nejsem právník). Pak je odpovědnost na nájemci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.6.14 20:10

@Ukulina Požární Bezpečnost Staveb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
18.6.14 20:11

@Evka73 neporadim,ale velmi drzim palce, aby sa podarilo mladych ubytovat dlhodobejsie a popostrcit ich do zivota. Velmi vam fandim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.6.14 20:13
@Anatalia píše:
@Evka73 neporadim,ale velmi drzim palce, aby sa podarilo mladych ubytovat dlhodobejsie a popostrcit ich do zivota. Velmi vam fandim.

Přidávám se, držím palce a mladým přeji nový start a trochu lidského pochopení okolí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.6.14 20:32

@Evka73 Hele, nechtěla bys mi napsat rozměry toho skladu, v jakém je patře a jaká má okna (případně se ještě doptám na podrobnosti), že bych ti cvičně spočítala, jestli ho tam můžete mít? :lol: (Jako logickou úvahou dávám, že můžete, ale potřebuju trénovat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.6.14 20:38

@Knihomyš - na preventisty se nezlobim, chápu že podobnych dotazů přichází víc, proto se snažím sehnat nějaké info dřív než mi přijde od nich. A děkuji moc za rady.

@Anatalia @Burj Chalifa - děkuji, pro mě to jsou mladi kolegové z práce, sháněli pronajem a u nás v domě se zrovna tento prostor uvolnil. Takže jsem jim to dohodila a docela s prekvapenim koukám jak jim družstvo haze klacky pod nohy a hledá duvody proč pronajem nejde (pritom když se tento týden myli okna v domě, oni umyli skoro půl baráku spolecnych prostor, v mých očích se vážně snaží a já s nimi nemám jediný problém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.6.14 20:42

@Knihomyš - je to v přízemí, jedna místnost má cca 4×2 metry, to je spíš ten sklad a druhá mistnost má cca 5×4 metry, obě mistnosti mají samostatne dveře, jsou vedle sebe ale nijak propojene nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.6.14 20:44

Jo a každá místnost má okna, ta menší jedno, ta větší dvě o rozmerech vždy tak 1 metr x půl metru, otvírají se jen na vyklapeci ventilacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
18.6.14 20:46

@Evka73 Preventisti HZS mají hlavně úplně jinou náplň práce (třeba kontroly potenciálně nebezpečných provozů, výchovu a vzdělávání a tak).
To, co řešíš, by právě měla zodpovědět ta odborně způsobilá osoba - ovšem ta za to bude možná chtít peníze, pro ni je to předmět podnikání. (Možná to pojme jako bezplatnou radu klientovi, ale zcela striktně by měla přijít, zdokumentovat, že se z kočárkárny (nebo čeho) stal sklad papíru, vypočítat požární riziko, případně k tomu upravit stávající pokyny nebo vytvořit nové a tak.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.6.14 20:53

Já jsem právě napřed byla u nás u hasičů, kde mě právě odkazali na to napsat preventistum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí