Spartan race - kdo běžel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
758
13.10.24 23:32

Spartan race - kdo bezel?

Zdravim maminky a vsechny příznivce tohoto šíleného závodu :mrgreen: letos je v Liberci, pobezim po prve a chtela bych se zeptat co ste na sobe meli za obleceni, jestli bylo vzbec jeste potom použitelné a nebo pocitat s tim, ze poletí rovnou do popelnice? :lol: co vas na závode prekvapilo a jak se co nejlepe pripravit? Dekuji :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
186
14.10.24 07:30

Ahoj, kdy je v Liberci? Myslela jsem, že česká sezóna skončila minulý víkend v Bedřichově?
Já jsem to dřív běhala, teď po zranění poprvé v létě Žatec. Atmosféra k nezaplacení, úžasný pocit v cíli, držím palce! užij si to!

Pokud jde o vybavení, vezmi si věci, u kterých ti nevadí, že se poničí/ušpiní. Bahno, písek, voda všude. Takže do tašky komplet převlečení, a to tak že komplet! Pak taky ručníky a pytle na to mokré a špinavé, co ze sebe sloupeš. Jinak já většinou věci zachránila, jen se musí hodit do škopku a zbavit bláta, než jdou do pračky, jinak si ji zničíš ;). Jo a doporučuju vysoké ponožky. Jinak funkční triko, legíny, trailové boty, co nekloužou. Užij si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.10.24 10:01

@Tansele dekuju moc za super odpoved :hug: v Liberci bude v srpnu. Boty jsem prace kupovala vcera, musim taky neco natrenovat, tak potrebuju poradny :D zbytek dokoupim, dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
14.10.24 12:19

Potvrzuji - hlavně ty trailové boty. Oblečení já volila spíš takové, co pak oželím, ale co jsem se tak rozhlížela, spíš byli lidi standardně „vystajlovaní“ jak na přehlídku, tak jsem si připadala trochu jak chudá příbuzná…ale to hned po výběhu jsou ti tyhle myšlenky jedno :-D
Většinu věcí jsem taky zachránila, záleží hodně na terénu - třeba závod na tankodromu v Milovicích (to byl myslím Gladiátor) - tak ten jíl se nevypral snad už nikdy, z toho oblečení se prášilo i po 5 vypráních :zed:

Určitě jak zaznělo - něco na převlečení a pytel na to mokré a zabahněné a klidně i něco na nouzové omytí, protože mám zkušenost, že sprchy asi dvě na několik stovek lidí…děsná fronta a ještě ta sprcha jen provizorní a vidět tam stejně bylo odevšad…a stejně tekla sotva vlažná voda, takže to jsme vzdala a „osprchovala“ se u auta vodou z PETky.
Mně se na tyhle závody ještě osvědčily docela rukavice bez prstů - něco co neklouže - třeba ty do fitka s kůží na dlani, líp se mi v tom ručkovalo a zvedalo a hlavně přelézalo a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.10.24 13:36

Tak ono nemáš proč oblečení vyhodit. Zrovna to bude chtít pořádně vyprat :-D Držím palce, je to zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
14.10.24 13:56
@camuna píše: Více

trhneš nebo prodřeš to někde taky snadno…bahno je to nejmenší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...