Špatná šunka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
30.6.23 08:28

Špatná šunka

Zdravím všechny. Prosím vás, včera jsem udělala ke snídani míchaná vajíčka a do toho jsem nakrájela šunku na kostičky, všichni jsme to snědli a v pohodě. Dneska jsem chtěla abychom ji dojedli a zjistila jsem, že už není dobrá. Otevřená byla asi 1 den, potom byla v pytlíku v ledničce. Nevím jestli byla špatná už ten den co jsme ji snědli, je to 1 den a nikdo žádné potíže nemá ani neměl. Myslíte že kdyby byla špatná, že už to jde ven? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.6.23 08:30

@Janca341 jo, už by to šlo. Hlavně klid. Nejhorší je smrt z vyděšení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9636
30.6.23 08:41

Ta šunka byla s největší pravděpodobností v pohodě, když jsi ji otevřela a zkazila se až po otevření. Kdyby byla zkažená, tak po 24 hodinách byste to už rozhodně poznali a bylo by vám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
30.6.23 08:50

Jdete preventivne cela rodina na vyplach zaludku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.23 09:15
@Janca341 píše:
Zdravím všechny. Prosím vás, včera jsem udělala ke snídani míchaná vajíčka a do toho jsem nakrájela šunku na kostičky, všichni jsme to snědli a v pohodě. Dneska jsem chtěla abychom ji dojedli a zjistila jsem, že už není dobrá. Otevřená byla asi 1 den, potom byla v pytlíku v ledničce. Nevím jestli byla špatná už ten den co jsme ji snědli, je to 1 den a nikdo žádné potíže nemá ani neměl. Myslíte že kdyby byla špatná, že už to jde ven? Díky :kytka:

Už by to šlo ven. Hlavně bys to cítila buď po čichu nebo po chuti. Když jsem měla otravu jídlem, přesně jsem zachytila, že je to sousto nějaké divné. Bohužel jsem to spokla dřív, než mozek stačil tu divnost vyhodnotit. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
30.6.23 10:33

Nemáte žádné problémy po požití šunky, nějak nevidím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
30.6.23 18:01

@Janca341 Šunka se přesně takhle chová, jeden den je dobrá a čerstvá, druhý den na vyhození. Nejspíš ji včera nic nebylo. Riziko se ještě snížilo tepelnou úpravou :palec: Pravděpodobně by nic nebylo vám, ani kdybyste ji dneska snědli. Nic vám není, tak klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
1.7.23 19:36

Už by se to projevilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie