Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ta poslední hodnota je nízká. Já bych na žádné testování nechodila, objednala se k mudr., v cca 6.-8. týdnu, pokud nebudou nějaké problémy.
@Anonymní píše: Více
Jsi na progesteronu, nebo proc chodis na tolik odberu?
Podle GPT to jeste nutne nemusi znamenat konec, ale podle meho to uplne dobre nevypada ![]()
Nejsem a vím, že je to blbost. Ale byl to můj první pozitivní test po 6 letech snažení a asi mi to trochu vlezlo na mozek.
Na žádný odběry už nechoď. Tohle tě strašně stresuje. Nech to plynout a jestli se nic nezmění, tak se v 7tt objednej na gyndu a uvidíš.
@Markéta188 od dnešního dne jsme stejně s manželem na dovolené. Takže to tak udělám, nic jiného mi stejně nezbyva.
Moc děkuju 😊
Ahoj holky
Všem moc děkuju za reakce. HCG pořád stoupá i když ne podle tabulek. Dneska 6+0 první ultrazvuk. Těhotenství je v děloze a je vidět žloutkový váček. Další kontrola za týden a budu doufat v srdecni akci i když jsem pořád spíše realista
@Anonymní píše: Více
Ahoj
, jsem tt o něco méně než ty… hcg roste, tak nějak s odřenýma ušima… a v pondělí v 5+0tt zatím gestační váček…
Budu ti moc držet palce!! ![]()
Ahoj holky, měla bych dotaz. Jsem poprvé těhotná, snažíme se s manželem už několik let a jsem z toho docela špatná.
Vyšel mi pozitivní těhotenský test. A chodím na odběry HCG. A tohle jsou výsledky.
13 dpo 71
15 dpo 173
17 dpo 262
20 dpo 381
Asi nemám být v tomhle optimistická co?