Špatné nehty
- Fotoalbum (2)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Špatné nehtiky
Ahoj, moc prosim o radu, bohuzel se ted k MUDr nedostanu. Malej ma 2 roky a spatne nehty na nohou, nevim co to je. Dela se mu to uz pul roku, jsou tvrde jakoby kouskama dvojite a skoro nejdou ustrihnout. Ted se mu ty kousky i utrhly. Nema nekdo zkusenost? Zatim mazu bepanthenem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Mně přijde, že je má zdemované z bot. Všechny se mu stáčí dolů. Nekupuješ ku malé nebo úzké boty? Stačí, že mají nízký nárt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možná začínající plíseň, syn ma ted skoro stejné, že by to mel
z bot těžko protoze zatim žádné nenosi a strihanim to taky nebude,
protože stříham obe děti stejne a starsi ma nehty v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aduš8 nn, boticky vzdy kupuji o cislo vetsi. Ono se mu to zacalo tvorit jen na krajich. takovy hodne tvrdy kus nehtu 🤷♀️ snazim se mu tu strihat ale moc to nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cristii chce to pravidelně a správně stříhat. Ideálně po koupeli, aby byli nehty měkké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kriss Tina ja jsem si to taky myslela, nemam s tim zadnou zkusenost ani u dospelaka. Mam to teda necim mazat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A neprodělal 7.nemoc ruka, noha, pusa? Syn to měl po tom, co jí prodělal, časem to odrostlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cristii co jidlo? jak je na tom? ja jen ze tohle mi prijde dost i jako nedostatek nejakyho mineralu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cristii no na plisen to bude chtít spis neco od kozniho, ty preparáty z lekarny volně prodejné nejsou pro deti a nejakym kremem si nepomuzes, ale nevim na 100% jestli to vůbec plisen je no, chce to aby to videl odbornik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aduš8 píše:
A neprodělal 7.nemoc ruka, noha, pusa? Syn to měl po tom, co jí prodělal, časem to odrostlo.
Nn zadna nemoc nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Leenvecka píše:
@cristii co jidlo? jak je na tom? ja jen ze tohle mi prijde dost i jako nedostatek nejakyho mineralu..
Jidlo v pohode, ji i hodne jogurtu. Ma stale nutrilon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tam toho vidím víc, ale čistě tvrdý nehet to má kluk taky (boty
nenosil). Ono je to celkem komedie to stříhat, kdyby držel, tak věřím, že
to má jak ze salonu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cristii strihat se maji rovne a ne do obloucku… mne to prijde jako male boty a mozna i uzke, kdyz mu krvaceji malicky z obou stran. Boty se nekupuji vetsi o cislo, ale s nadmerkem spravnym a to i po stranach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@blumen píše:
@cristii strihat se maji rovne a ne do obloucku… mne to prijde jako male boty a mozna i uzke, kdyz mu krvaceji malicky z obou stran. Boty se nekupuji vetsi o cislo, ale s nadmerkem spravnym a to i po stranach.
Dobre moc diky, na ty boty se kouknu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nízký tlak, špatně od žaludku
- Nehty pomocí UV lampy- Rakovina?
- Špatné výsledky- druhé těhotenství
- Odchlipující se nehet
- Špína, borel, špatná výchova - co zkusit, aby nepřišla o děti?
- Udělá špatný dojem pomačkaná košile?
- Jak oznámit školákovi špatnou zprávu?
- Syn 4 roky špatně mluví ve školce si sním děti nehrají