Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, mate taky spatne sny nebo opakujici se nocni mury v tehotenstvi? me se porad zda ze me partner podvadi, pritom to jsou uplne nesmyslne sny..:o) ale uz me to docela stve kdyz to trva par mesicu tak 3krat do tejdne… pritom partnerovi verim a nikdy by me ani nenapadlo ze by me podvadel…
Ahoj tak myslim ze spatny sny v tehotenstvi sou normalni ja sem taky mivala casto nocni mury a porad jeste obcas mivam a navic si je vsechny pamatuju uplne do detailu coz se mi driv taky nestavalo
pry je to normalni, ze jsou v tehotenstvi hodne zivy sny az nocni mury…
ja pred 14 dny musela uspat kocoura, vypadl z okna z 8. patra, polamal si snad uplne vsechno co slo, bylo to hodne spatny, mam jeste jednu kocicku a o ty uz se mi zdalo, ze se zase necim otravila, hodne hnusnej sen, stejne tak jako se mi zdava, ze jdu po ulici a znami me zastavujou a ptaj se me na kocourka, jak se ma a ja jim musim rict ze uz neni
je to hodne neprijemny ale asi k tehotenstvi patri,co nadelame.
kamaradce se zdalo kdyz cekala holcicku, ze se ji narodi s rozstepem patra, ptz kdyz chodila na UZ tak tam byl na oblicejicku vzdycky stin a doktor to ne a ne prokouknout..
Ahoj, to je normální. Mám 3 druhy snů. V jednom vystupuju já jako naprosto špatná máma, ve druhém manžel, jako špatnej táta a ve třetím můj taťka, jako špatnej dědeček. Různě zapomínáme dítě, necháváme ho doma samotného a tak. Prostě je tam ten strach, aby to člověk zvládnul. A mám to taky tak 3×-4× týdně. ![]()
ahoj, já jsem teda těhotná jen chvilku, ale šílený živý sny se mi taky zdaj. Zrovna dneska se mi zdálo, že rodim a teda nic moc sen
Před pár dny se mi zdálo, že zas všude nacházim jedno opuštěný miminko, který vždycky někdo někam položí a nechá ho tam samotný … A kamarádce se zase pořád zdá sen, že má jít rodit, ale má moc velký miminko, takže to nejde.
Četla jsem, že to je normální, že se do snů promítají obavy z toho, jestli to zvládnem…
Ahoj…myslim že máme stejný problem…taky se mi zdá-a to opravdu skoro každou noc že mě přitel podvádí..vždycky se probudim a chce se mi brečet,jen se na něj koukam a je mi smutno…Občas se mi zdavaly zase sny otom,že dítě bude mít třeba strašně velký nos,nebo nějakou kosmetickou vadu a že jsem vtom snu přemyšlela jestli takový ditě vubec chci..naštěstí takový sny už nemám byly spíšeš ze začátku..ted se opravdu opakují jen ty s podváděním..není to nic přijemného a snad to už brzy přestane..i tobě:) měj se hezky
pa
no je to zajimavy, ale kazdopadne jestli by to melo trvat i po porodu a ja porad nemohla spat tak bych to nejspis resila psychiatrem… sny prece musi neco znamenat a ja kdyz na spatny veci nemyslim tak aspon musi neco byt v tom podvedomi, co chce ven… no nevim nevim ![]()
freeonit, mě se taky zdá,že mě partner podvádí nebo opouští,přitom mi nikdy nedal žádný podnět ani k žárlení.Dnes se mi zas zdálo,že jsem už měla mimčo doma,skladovala jsem jí ve skříni,měla asi 20cm a při kojení se jí skoro nevešla bradavka do pusinky
Tak to víš,že to můžeš mít v podvědomí,co si budem namlouvat,sme v jinym stavu a člověk je takovej labilnější a ikdyž třeba partnerovi věříš a normálně by tě to ani nenapadlo,tak teď je to ještě důležitější,aby vám vztah klapal atd. Myslim,že strach je scela přirozenej ![]()
dobrý téma…zrovna dnes jsem o tom s přítelem diskutovali, že mám poslední dobou úplně magorský sny a to nejen špatný, ale úplný nesmysly…největší absurdita je z tohoto týdne, kdy se mi zdálo, že přítel oživoval kreslenýho komára umělým dýcháním a já si říkala v tom snu, že tohle je fakt úlet
takže jsem ráda, že v tom nejsem sama
![]()
tak hurá je to normální. Mě totiž taky několikrat do týdne přítel přes noc podvádí / ve snu/ už jsem z toho začínala mít depku ![]()
no to skladovani miminka ve skrini je teda dobry…:DDD me se za celou dobu nezdalo ani jednou o miminku, coz mi prijde docela zajimavy kdyz me posledni dobou obklopuji samy maly vecicky, maily s videama o mimi atd…
ahoj, taky mam takovy blby sny a nektery hnusny, takovysem predtim nemela. Aspon ze si to tak nepamatuju a nebo vubec kdyz se probudim.. ![]()
Neboj,opravdu v tom nejsi sama.asi úděl těhulek,ale časem se to vytratí…