Houby v těhotenství

andrejka87
5.8.10 17:29

Houby v těhotenství

Zdravím všechny milovnice hub :-),tak jsem se dneska krásně napapala bedlí no a myslím že mým dvojčátkům to prospělo,tak nějak to cítím ale možná se houby v těhu moc nesmí? nevím co myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
5.8.10 17:31

nevidim duvod proc je v tehu nejist, snad jen, ze jsou tezke do zaludku, ale kdyz jich nesnis kvanta tak proc ne?

• Citovat
  • Upravit
10351
5.8.10 17:31

Bašti co ti chutná, to jenom já v těhu po houbách blila půlku noci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
5.8.10 17:38

Nachapu, proc by se v tehotenstvi nemely, pokud to nejsou otravene ci s „povzbudivym“ efektem jako lysohlavky :D . Jsou cennym zdrojem nekolika mineralu, take maji mirme projimavy ucinek, coz je v tehu dost zadana vec vzhledem k castym zacpam. Toz smele do nich! L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
5.8.10 17:44

Právě jsme se z hříbečků vrátily,máme plný košík a už se taky těším,až se na ně vrhnu:-):-)neslyšela a ani nikde jsem nečetla,že by se neměly papkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
5.8.10 18:24

Co vím, tak snad jedině malým dětem se moc nedoporučují (malým znamená kojencům v příkrmu apod.), protože zas tak moc vitamínů nemají … Ale v těhotenství bych to klidně baštila (což také dělám :lol: ). A bedly? Na másle a kmíně jsou mňam mňam mňam a byl by hřích si je nedat, když je máte! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
5.8.10 18:28

Já bych si je taky dala.Vždycky jsem je jedla ,mám ráda i smažené žampiony,jen těd v těhotenství mi po nich není dobře je mi těžko ,tak je nejím a jen vám tiše závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
5.8.10 18:35

tak já teda houby vůbec nejím, zvedá se mi po nich žaludek běžně, prostě je nesnáším od malička, ale nedávno taky s tímto za mnou přišla těhotná kamarádka, že někde na netu četla, že se houby v těhu nesmí. Tak jsem jí taky řekla, že jsem o tom ještě neslyšela a nevidím důvod, proč by se nesměly. Kromě těch jedovatých že jo :mrgreen: Snad jen taky, že jsou těžké. Ale to není vyloženě, že by se nesměly. Když se to nepřehání…Tak jsem ji taky uklidnila tím, ať jí na co má chuť, tělo si samo řekne, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.8.10 18:49

Tak presne dnes jsem si polozila stejnou otazku. Delala jsem bramboracku a do ni davala houby. Jen se rika ze houby obsahuji olovo a jde to poznat i v krevnich testech ze clovek pozrel houby. Ale to asi nebude nic hroznyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
5.8.10 20:09

Ahoj, právě jsem dovečeřela smažené bedly a včera byla k obědu houbová polévka :palec: Pokud nejsou jedovaté tak by vadit neměly :mrgreen: , alespoň jsem o tom nikdy nečetla ani neslyšela :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.8.10 17:23

Myslím že pokud nezbaštíš prašivku,jsou neškodný,ale těžký,zrovna včera jsem si pěkně nacpala pupíčka houbovejma řízečkama,ňam ňam :palec:

• Citovat
  • Upravit
1238
13.8.10 13:54

Ahojte,

zrovna jsem o houbách přemýšlela, protože mi mamka včera přivezla plnej koš hřibů a masáků, tak se na ně večer chystám. Myslím si, že je blbost, že by se nesměly, ale na druhou stranu, opatrnosti neni nikdy dost. Tak mi držte palce ať nestrávim noc na záchodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.8.10 17:51

Tak já včera houby zrovna měla a zapíjela to pivem. Pak mě došlo, že pít pivo na houby se nemá. No měla jsem trochu výčitky, pak jsem si ještě říkala, snad mě tam ta tchynča nedala nějakou otrávenou :mrgreen: ale ustála jsem to. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.8.10 15:44

Tak to je v těhotenství fakt odvážná kombinace,toho bych se bála i jako netěhule 8-)

• Citovat
  • Upravit
778
14.8.10 20:47

já houby miluju a nikdy jsem nečetla ani neslyšela, že by se v těhu neměly…jediné je nejíst je na noc, protože jsou těžké, ale jinak dobrou chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky