Babské tipy pohlaví a skutečnost

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7569
5.8.10 11:05

Babské tipy pohlaví X skutečnost

Ahojky pisatelky,
zejména ty, které již máte dítko… :-)

Jen pro zajímavost a uvolněné takové téma … jakou máte zkušenost se „zaručeným“ pohlavím dle babských pověr ( břicho špičaté, kulaté, ubírání na kráse…atd )…a jaká byla skutečnost…? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
5.8.10 11:08

Ahojky, zajímavý dotaz :wink: No, já měla břicho dost dopředu, v pase jsem taky pořádně zmohutněla a v těhu mi říkali, že jsem hezčí - no a mám chlapečka 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.8.10 11:13

Tak mam spicate bricho dopredu (vsichni tvrdi, ze to bude kluk), vubec se mi nerozsirily boky a ze vcerejsiho (uz druheho UTZ) cekam pry 100% holcicku.

• Citovat
  • Upravit
314
5.8.10 11:24

Ahoj, tak já měla břicho kulaté a zas tak moc mi to neslušelo. Moc jsem ujížděla na čokoládě a gumových medvídcích a na sladkém vůbec a mám holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.8.10 11:32

Ahoj,já mám břicho spíš do špičata a i boky mám širší,určitě jsem nezkrásněla :-( a čekáme holčičku.S těma chutěma,já mám chutě střídavé,občas něco slaného,kyselého,sladkého i ostrého,takže tak asi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.8.10 11:37

Ahoj, já jsem měla zpočátku břicho placaté, teď je kulaté - takže prý holka.
No a na kráse jsem neubrala, spíše mi všichni říkají že naopak, že jsem taková hezčí, bez pupínku, lepší vlasy - takže prý kluk.
A pak si z těch pověr vyber :) - ale jinak teda čekáme holčičku (ale ví to vesměs jen rodina, takže se i teď týden před porodem ještě smějeme těm pověrám a myslím že všechny překvapíme, protože více než 80% lidí říká že to bude kluk).

• Citovat
  • Upravit
5436
5.8.10 11:47

Ahoj. Já měla břicho víc dopředu, kulaté ( no přišlo mi spíš hranaté :mrgreen: ). V bocích mi nepřišlo že bych zmohutněla (v práci jsem odnosila jedny kalhoty,co jsem nosila běžně) a co se krásy týká, přišla jsem si pořád stejně. Bez pupínků - lepší vlasy teda. Jen můj vtipný strejda poznamenal,když me uviděl, že jsem škaredá jak noc :think: :think: :lol: :lol: Tak nevim. Chutě žádné speciální…a máme holku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
5.8.10 12:03

No to by mě taky zajímalo :lol: Já spíš znám pověru, že když je člověku hodně špatně, tak čeká holčičku, když ne, tak je to kluk. Mně špatně vůbec nebylo, pleť jsem měla celkem ok, chutě tak občas něco, břicho kulatý (ale to je podle mě daný postavou, já jsem v pase jak almara, tak kde bych vzala špičatý břicho) a máme kluka. Spíš by mě zajímalo, jestli měl někdo obě těhotenství úplně stejný a má rozdílná pohlaví. Protože teďka mi zase blbě není vůbec, více méně všechno stejný… jen mám teda horší pleť. Chtěla bych holčičku, tak třeba mi někdo dá naději :lol: Jo a v prvním mě na začátku hodně bolela hlava, jinak nic. Ale jinak bych řekla, že to je fakt stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.8.10 12:26

Kaji mě špatně nebylo ani trošičku. Kamarádky co čekaly kluky většinou zvracely a nebylo jim nic moc, tak vážně nevím. Já bych chtěla napodruhé chlapečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.8.10 12:34

tak já to znám také tak že když žena zvrací je to spíš holčička. Ale mám kamarádku ta má dvě dcery každé těhotenství jiné a ani moc zle ji nebylo. Já mám zatím druhé těhu taky stejné akorát u prvního mi bylo o trošku víc špatně a teď ze začátku těhu jsem byla samý pupínek a teď se to nějak hojí a lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
5.8.10 12:36

tak u mňa babské reči vobec neplatili. Mala som len bruško, zle mi nebývalo, vraj mi to hrozne pristalo, všetci tvrdili, že to bude na 100% kluk, i čínský horoskop, výpočty dle veku krvi atď, no a mám holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65297
5.8.10 12:37

Tak mě bylo dobře,žádný nevolnosti…
nijak jsem se nezměnila,břicho kulaté a můj vnitřn pocit mi od začátku říkal,že tam je kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.10 13:26

Ahoj, u mě taky nějak zvlášť nesedí :wink: Špičaté břicho jsem neměla nikdy, sladké jsem taky nikdy extra nejedla, nemusím je ani jako netěhule. U kluků mi bylo špatně, takže jsem myslela, že páté bude další chlapík a ona holčička - prozvracela jsem se do 6. měsíce :roll: Teď je mi mizerně taky :zed: Jinak mi chlap číká při každým těhotenství, že jsem nějaká hezčí, tak podle toho poznám taky kuloví, že :lol:

No, je to sázka do loterie. Ale u nás na gunekologii byl MUDr., který to prý podle tvaru břicha poznal :nevim: Já už ho nezažila, je v důchodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.8.10 13:28

Tak máme doma dvě holčičky, každé těhu bylo jiné (u jednoho mi bylo hodně zle a jedla jsem pomeranče, u druhého mi zle skoro nebylo a měla jsem chuť na mrkev). Ale měla jsem bříško vždy kulaté a krásnou pleť (proti normálu:) A teď třetí těhu, pleť děsná, tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
5.8.10 13:31

ahoj ja sem mela bricho dopredu, vsechno mi slo do nej, boky zadny, hezci sem byla taky, ale to si myslim, ze sem spis zarila stestim:-) pupinky sem tam se neaky nasly. vsichni mi tipovali kluka, i se se mnou hadali:-D ale ja stejne vedela, ze mam holku. a taky, ze jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí