Těhotenství nebo ne?

Anonymní
4.8.10 22:32

těhotenství nebo ne?

Ahoj hned na začatek se omlouvam za anonymní příspěvek.Popíši vam mojí situaci:Mam paty den spoždění,čípek na hoře tvrdy a po prohlednutí hlen podobny(soplu)omlouvam se za ten vyraz ale taky mi přijde.Teplota 37.1 děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
4.8.10 22:39

Zkus test.....mě ukázal slabou čárku už 2 dny po zpoždění a to bylo z odpolední moči… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.10 22:44

Ten jsem zkoušela dnes a byl negativní :-(

• Citovat
  • Upravit
8297
4.8.10 23:20

Mas potvrzenou ovulaci? Pokud ne, tak mohl byt cyklus anovulacni, ty jsou delsi.
Dalsi moznost je, ze se ovulace trochu posunula a tehotna byt klidne muzes, jen to na testu jeste neni videt.
Pokud do tydne nebude na testu nic a cipek furt stejny a bazalka, tak bych sla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
4.8.10 23:43

Ahoj,
jojo, chce to vedet, kdy byla ovulace. Zkousela bych asi prubezne testovat, tak tyden a pak bych si dosla k doktorovi pro vyvolavacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.8.10 08:54

Mi teď u druhého těhotenství ukázal test slabou druhou čárku týden po menses a 14 dní po MS už byla dost silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.10 09:11

Ja měla pocit že jsem měla ovoluci asi tak před tydnem ale teplotu jsem si neměřila jen jsem měla bílkoví výtok.Dnes jsem měla znovu 37,1 a mam takove divne řezaní na vaječnákach.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.10 09:12

chyba (OVULACI) :oops:

• Citovat
  • Upravit
8
14.11.11 11:16

ahoj holky jsem tu nova ale mam jeden takovy dotaz.10.11.probehla ovulace a dnes je to 4 dny po a zacalo me bolet na leve strane podbrisku a od rana mi je spatne od zaludku.mam porad chut k jidlu a obcas je mi i mdlo.myslite ze by to mohlo znamenat tehu?diky za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
14.11.11 11:55

Ahoj,mám taky takoá jeden problém,25,října jsem prodělal spontální potrat. :-( 5.listopadu jsme se milovali,manžel teda vyšel na poslední chvíli ven a nastříkal mi to na břicho,já jsem to otřela rukou,poněvač to teklona postel a pak jsem si ruku strčila do pochvi,můžu otěhotnět i tak?miminko si všecky přejeme :-) ,manžel taky,ale zatím ted nechce,poněvač se stoho ještě nedostal,jak jsme o to přišly. :-( od té doby mi je zase divně,mám už čtvrtý den BZ kolem 37-37,5,je možné že jsem těhotná?Nebo to byla ovu?Dnes jsem měla 37.Včera jsme se taky tulili :hug: a dal to do mě :dance: hurá.Myslíte,že můžu být a nebo otěhotnět tak brzo po spontálním potratu?A ještě jedna otázka,kdy by se měla dostavit MS po spol.pot?Děkuji moc za radu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.11.11 12:03

koprina - myslím, že na takové příznaky je to moc brzo. pokud miminko chcete, může to být i sugesce. asi budeš muset počkat minimálně tak týden, abys věděla, na čem jsi ;-). hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
14.11.11 12:26

díky za radu.Vím,jaké je být těhotná,mám už dva kluci,ale byla jsem těhotná už 5×,jedno mrtvé v 11tt,další,potrat,bylo to chvíli po porodu druhého a ted spon.pot.Každé těhu byly jiné příznaky.Ale ted mě bolí na levé straně a je mi divně od žaludku,motá se mi hlava a jsem dost unavená.....příznaky jak kdybych byla těhu.Hlavně mám břicho jak ve 4měsíci.No tak uvidíme.Hoky prosím o každou radu atak.Děkujii moc. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.11.11 13:42

diky moc za radu.miminko si moc prejeme ale uz rok se snazime a vysledek zadny dokonce jsem i po jedne iui ktera se taky nevyvedla.zatim tomu jeste tak nejak nechavame volny prubeh.jinak vsem preju taky hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.11.11 21:00

tak asi z toho nic nebude dnes jsem to dostala a pritom to melo byt az v sobotu tak nevim co si o tom myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.11.11 08:41

koprina - to je mi líto. a nemůžeš mít nějak rozhozené hormony? to by třeba vysvětlovalo, že tě bolí v podbříšku atd. a ta dřívější menstruace by tomu taky nasvědčovala. nevím, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí