Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus test.....mě ukázal slabou čárku už 2 dny po zpoždění a to bylo z odpolední moči… ![]()
Mas potvrzenou ovulaci? Pokud ne, tak mohl byt cyklus anovulacni, ty jsou delsi.
Dalsi moznost je, ze se ovulace trochu posunula a tehotna byt klidne muzes, jen to na testu jeste neni videt.
Pokud do tydne nebude na testu nic a cipek furt stejny a bazalka, tak bych sla k dr.
Ahoj,
jojo, chce to vedet, kdy byla ovulace. Zkousela bych asi prubezne testovat, tak tyden a pak bych si dosla k doktorovi pro vyvolavacku.
Mi teď u druhého těhotenství ukázal test slabou druhou čárku týden po menses a 14 dní po MS už byla dost silná.
Ja měla pocit že jsem měla ovoluci asi tak před tydnem ale teplotu jsem si neměřila jen jsem měla bílkoví výtok.Dnes jsem měla znovu 37,1 a mam takove divne řezaní na vaječnákach.
ahoj holky jsem tu nova ale mam jeden takovy dotaz.10.11.probehla ovulace a dnes je to 4 dny po a zacalo me bolet na leve strane podbrisku a od rana mi je spatne od zaludku.mam porad chut k jidlu a obcas je mi i mdlo.myslite ze by to mohlo znamenat tehu?diky za odpovedi ![]()
Ahoj,mám taky takoá jeden problém,25,října jsem prodělal spontální potrat.
5.listopadu jsme se milovali,manžel teda vyšel na poslední chvíli ven a nastříkal mi to na břicho,já jsem to otřela rukou,poněvač to teklona postel a pak jsem si ruku strčila do pochvi,můžu otěhotnět i tak?miminko si všecky přejeme
,manžel taky,ale zatím ted nechce,poněvač se stoho ještě nedostal,jak jsme o to přišly.
od té doby mi je zase divně,mám už čtvrtý den BZ kolem 37-37,5,je možné že jsem těhotná?Nebo to byla ovu?Dnes jsem měla 37.Včera jsme se taky tulili
a dal to do mě
hurá.Myslíte,že můžu být a nebo otěhotnět tak brzo po spontálním potratu?A ještě jedna otázka,kdy by se měla dostavit MS po spol.pot?Děkuji moc za radu. ![]()
koprina - myslím, že na takové příznaky je to moc brzo. pokud miminko chcete, může to být i sugesce. asi budeš muset počkat minimálně tak týden, abys věděla, na čem jsi
. hodně štěstí.
díky za radu.Vím,jaké je být těhotná,mám už dva kluci,ale byla jsem těhotná už 5×,jedno mrtvé v 11tt,další,potrat,bylo to chvíli po porodu druhého a ted spon.pot.Každé těhu byly jiné příznaky.Ale ted mě bolí na levé straně a je mi divně od žaludku,motá se mi hlava a jsem dost unavená.....příznaky jak kdybych byla těhu.Hlavně mám břicho jak ve 4měsíci.No tak uvidíme.Hoky prosím o každou radu atak.Děkujii moc. ![]()
diky moc za radu.miminko si moc prejeme ale uz rok se snazime a vysledek zadny dokonce jsem i po jedne iui ktera se taky nevyvedla.zatim tomu jeste tak nejak nechavame volny prubeh.jinak vsem preju taky hodne stesti
tak asi z toho nic nebude dnes jsem to dostala a pritom to melo byt az v sobotu tak nevim co si o tom myslet
koprina - to je mi líto. a nemůžeš mít nějak rozhozené hormony? to by třeba vysvětlovalo, že tě bolí v podbříšku atd. a ta dřívější menstruace by tomu taky nasvědčovala. nevím, no.
Ahoj hned na začatek se omlouvam za anonymní příspěvek.Popíši vam mojí situaci:Mam paty den spoždění,čípek na hoře tvrdy a po prohlednutí hlen podobny(soplu)omlouvam se za ten vyraz ale taky mi přijde.Teplota 37.1 děkuji za odpověd