Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojík ![]()
Předem píšu, že vím, že na netu se dají objednat ale já si je chci zkusit a vůbec nevim kde. Nevíte prosím někdo, jestli je v Praze nějaký takový obchod? Jsem sice v 6týdnu ale džíny co jsem nosila před těhu jsou mi dost těsný, sice to nechápu je fakt na bříško ještě brzo, ale je to tak.. Nevíte o nějakém obchodě? Děkuji moc!
![]()
šemi, napadá mě ještě C&A, tam těhu módu maj, tenkrát jsem si tam kupovala takový plátěný kalhoty, tak se tam asi zkusim podívat.
A možná zkusim i next, tam maj zkrácený dýlky a to já přesně potřebuju
Já v prvním těhu měla půjčený od ségry ale to jsem se furt bála abych je někde nazničila, člověk nikdy neví, takže chci teď svoje. No ještě tak mít na mě velikost, na tu mojí hroší prd.. ![]()
Jo toho " céáčka" se půjdu podívat, já právě vůbec neívm že tam takhle mívají i těhu oblečení.
Příspěvek upraven 04.08.10 v 13:28
Za sebe mam dvoje z HM, prisly mi jediny nositelne… mam cerne a dziny… nejlepsi vyber byl ve Sterboholich…
Naprosto te chapu, taky jsem je nosila uz v prvnim trimestru, v praci jsem hodne sedela a kalhoty se mi zarezavali do pupku (byla jsem nafoukla jak patraci balon, to s nejakym tehupupkem nemelo nic spolecneho)
Kalhoty jsem mela z CA a HM. V CA jsem si koupila dziny, uplne ty nejjednodussi, a v HM meli pekne „lepsi“ kalhoty, ty jsem nosila doprace. A kdyz bricho povyrostlo, koupila jsem si druhe, vetsi dziny u HM a spolecenske u CA, ty CA byly takove cerne pruzne, uplne jednoduche a byly super i na obyc noseni, protoze se v nich clovek na zidli mohl hezky rozvalit.
U nás na malém městě mají několik druhů kalhot v každém klasickém obchodě s dětským zbožím. Taky jsem musela zkoušet ![]()
Ono to nebude těhu bříško, ono to bude nafouklé břicho ale teda fakt silně že když stojím před zrcadlem tak fakt jak kdybych byla v 5 měsící pomalu jako, to je mazec!
Zajdu tam do těch obchodu snad něco pokoupím, děkuji
Leckde i v „dětských“ věcech, jako je Babyland, tak mají koutek s oblečením pro těhulky. Ale taky dávám bod C+A - kupovala jsem si tam dvoje kalhoty, a jedny můžu nosit i v „civilu“, jak mají vymakanou tu gumu v pase!!!! ![]()
Holky díky, zajdu tam, musím prostě protože se to nedá. Břicho teda fakt že až čumim, ale to fakt bude nafouknutí, no tím spíš jít koupit, protože pak je mě ještě hůř
Ahojky já jelikož sem z malého města a přes net sem nemohla (mám široké boky tak si je musím zkusit) tak sem zabloudila k Větnamcům. Ani sem nečekala že je budou mít, ale koupila sem je za 300 kč a sem s nima spokojená , nemají žádný knoflík a nikde netlačí ![]()
Taky se přidávám k osvědčeným HM a CA. A na MMB koupíš kalhoty na lítačku za pár kaček.
Martina
Já podle mé zkušenosti doporučuji nějaký bazárek s dětským zbožím. Koupila jsem si už takhle troje super kalhoty!!! Můžeš si to vyzkoušet a okouknout!!!!
Šemo v Praze jsem těhu oblečení nakupovala jedině v Tveretu Trika kupované před 6,5 lety jsou stále pěkné a to je nosím skoro pořád. Jo a hlavně. Jsou sice dražší, ale oblečení je opravdu kvalitní a hlavně super obsluha
Doporučuju zkusit to tady: http://www.rajdetiukohouta.cz/
Mela jsem hrozny problem s nepadnoucimi kalhotami v CA a HM (jinak super tehumoda, nakoupila jsem par vrsku), a tady skvele padnouci model a pani mi bezvadne poradila, takze mi ted gate nejsou maly ![]()
Z HaM mám dvoje kapri kalhoty - mají skvělý jemňoučký náplety na pupík - a i hezky vypadají a pak mám ještě dvoje kapsáčové kalhoty - černé a béžové
Ze ZARA mám džíny - taky mají náplet ale jinak jsou krásně řešené jako klasické džíny, daj se nosit i po těhu… ale když jsem se teď podruhé pídila, tak už jsem tam těhotenskou modu nenašla - možná v nějakém jiném
svršky jsem si kupovala netěhu, jen volnější, tveret mě strašně zklamal, nic mi tam bohužel nesedělo, ale věci měli krásné