Příznaky těhu

161
4.8.10 08:26

příznaky těhu

Ahoj všem,
ráda bych Vás poprosila o radu. Vyšel mi pozitivní TT po týdnu vynechané MS, k doktorovi jdu až za 3 týdny- prý by se ještě nic nepoznalo. Zatím mě pořád pobolíval podbříšek i třísla a dnes nic - je to normální? Na zvracení mi je, ale zatím se mi naštěstí jen navaluje. Nevím, má podbříšek bolet pořád a neznamená to něco, když už teď nebolí??? Děkuju moc za rady, no jsem z toho ještě taková vyplašená. Děkuju a přeju sluníčkový den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2121
4.8.10 08:31

Ahoj já jsem dnes 4+3 tzn v pátek jsem zjistila // na testu a sílí :) myslím že to normální bude mě co se týká břicha tak přes den dobrý a na večer začne vždy bolet, dokonce v nioci mám aji fakt nepříjemné silné křeče a vždy si říkám a a tak průser určitě došla ms ale ono samo že nic. Takže to takasi má být.
Jinak já si budu dneska volat k dr na objednání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
4.8.10 08:38

Pomádko, já si myslím, že to je naprosto normální. Ono jsou u každého ty příznaky různé a každý je cítí jinak. Já jsem třeba taky nezvracela, jen se mi občas navalovalo. A bolesti břicha jako při MS jsem měla taky,tím jsem byla pořád ve strachu, jestli je to v pohodě. Ale dr říkal, že to je normální. Můžeš mít i bradavky citlivější na dotek, můžeš mít závratě, může se ti zhoršit pleť, můžeš rychle přibrat, záleží, jaké máš dispozice. Pokud můžu doporučit, určitě pohyb, ale přiměřený - procházky a odpočinek, hodně ovoce, zeleniny, jogurty a kup si nějaké těhotenské vitamíny, pokud si myslíš, že tělu něco chybí. A užívej těhu. Mě to strašně uteklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.8.10 08:41

ano ano je to uplně normální mě bylo doktorem tenkrát řečeno že to se jen roztahuje děloha,připravuje se že v ní bude hnízdit mimi :dance: a to pry takto bolí,prostě jako kdyby měli těhulky dostat měsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
4.8.10 08:51

Pomádko, já začátky měla stejný, ze dne na den jsme „neměla příznaky“. Zašla jsem si normálně na testy krve, zda se mi zvyšuje HCG, abych měla klid. Když mi řekly ano, čekala jsem pak relativně v klidu až na kontrolu na gyndu. Gratuluju, podle mě to těhu je, jen se děloha umoudřila na chvilku, tak si užívéj, že je to teď líp :-D A jak píše Farllin, hrozně rychle to uteče, přesně si vzpomínám, jaký to bylo, když jsem zjistila, že jsu těhu a teď jsu ve 32tt a přibrala jsem 10kg, vypadám jako vorvaň, nevidím si na palce u noh, ale těšíme se už na prďolku, až tady bude s náma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
4.8.10 10:43

je to úplne normálne, jeden deň deň ti nemusí byť nič a ďalší deň možeš mať snáď všetky príznaky :lol: Tak buď kľudná, všetko je OK :palec: Ale chápem tvoje obavy, ja som bláznila úplne rovnako ako ty :wink:
Užívaj si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.8.10 21:03

příznaky těhu

Ahoj holky,děkuju moc za podporu!! Už bych ráda měla doktora za sebou, ať vím,co a jak… no bolení podbřísku se mi na chvilku vrátilo, jen včera jsem se hrozně rozčílila :-? a dnes jsem zase jako bez příznaků…já fakt nevím, myslíte, že by se mohlo něco stát? Nekrvácela jsem nic, ale prostě plaším. Děkuju moc a mějte fajn večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 13:06

Farllin: To jsi ale zapomněla dodat, že máš 6 dní do termínu a ty uníhají sakra pomalu :mrgreen: :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
11.8.10 15:08
Tiffany1 píše:
Farllin: To jsi ale zapomněla dodat, že máš 6 dní do termínu a ty uníhají sakra pomalu :mrgreen: :-D :lol:

To jo, Tiff, ani mi nemluv :-? :-? .Ale jinak to šlo hezky rychle.. a teď už ne 6, ale 3 :mrgreen: :mrgreen: . A čas se zastavil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
11.8.10 15:22

Pomádka
ahoj, chápu tvoje obavy.. ale věř, že nemá cenu plašit.. zbytečný stres navíc neni dobrej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.8.10 14:00

8 tt

Ahoj holky,
tak dnes jsem konečně byla na ultrazvuku a máme 16 mmm a jsem v 8tt a srdíčko vesele tluče :-D tak jsem moc ráda. Bylo to takový zvláštní vidět tu fazolku, nemáte někdo fotečky takhle brzo z ultrazvuku. Mě to napadlo až po tom, co jsem odešla, že jsem si mohla nechat udělat fotečku, jestli se to teda dělá…
Jen mi trošku nesedí ten týden, podle mě jsem byla v začátku 7tt, ale kdo ví, jak se to počítá :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.8.10 14:03

8 tt

A není fazolka moc velká??? já nevím, člověk furt něco řeší, že? :-) no ale tak nebudu nad tím moc dumat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
18.8.10 15:01

já fotku z ultrazvuku fazolky mám :lol: paní doktorka se mě ani neptala a s úsměvem mi ji dala :) souhlasim, že to byl zvláštní pocit :)) do dneška si to živě vybavuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
19.8.10 08:44

Já si to taky vybavuju, doktor mě poslal obléct, a já šla do tý komory, se obléct a uvědomila jsem si, že mi nedal fotku,tak jsem na něj zase nahatá vyběhla,ať mi jí kouká dát:D Tak byl z toho trošku v šoku,ale vzhledem k tomu, že mě pře 23lety rodil,asi už je u mě zvyklej na všechno, vždyť byl první,kdo mě držel v ruce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
19.8.10 12:36
Tiffany1 píše:
Já si to taky vybavuju, doktor mě poslal obléct, a já šla do tý komory, se obléct a uvědomila jsem si, že mi nedal fotku,tak jsem na něj zase nahatá vyběhla,ať mi jí kouká dát:D Tak byl z toho trošku v šoku,ale vzhledem k tomu, že mě pře 23lety rodil,asi už je u mě zvyklej na všechno, vždyť byl první,kdo mě držel v ruce :-D

hezky napsané, docela mě to i pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky