Padání vlasů v těhotenství

1718
3.8.10 17:07

padání vlasů v těhotenství

Ahojky holky, nechtělo se mi zakládat nové téma,ale všude jen čtu,jak padjí holkám vlasy až po těhotenství,ale já mám opačný problém. Co s tím? Před těhu jsem měla Biosil plus,ale ten se v těhu nesmí. Jsem bezradná, opravdu dost mi padají,mám jich plnou postel a když se češu,tak jich kupa zůstane na hřebenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
3.8.10 18:08

Dělal Ti dr. krevní obraz? Nechybí Ti něco? V těhu to podle mě řešit moc nemůžeš, počkala bych po porodu, co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
3.8.10 18:19

Krev mám v pořádku,nic mi nechybí. Jsem z toho zoufalá.Ale asi to budu muset vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.8.10 18:45

Ahojky, mě také padaly, ale jen I. trimestr - dost jsem zvracela, takže jsem měla rozhozený celý metabolismus, potom už to bylo OK - naopak mi „zesílily“. Teď zase začaly padat - kojení. Nicméně nikdy ne v takovém množství jako tobě. Radila bych ti je nechat ostříhat a brát můžeš těhu vitamíny. Dobré na to byly napíchané b12, ale nevím, zda lze v těhu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.8.10 10:54

Myspulko…docela si mě potěšila, ikdyž není o co stát. Mám úplně stejný problém. V podstatě tím, jak mi začaly hrozně padat vlasy, jsem přišla na těhotenství. Už jsem z toho zničená…pořád všude vlasy! :zed: Beru těhu vitamíny a doufám, že se to aspoň trochu upraví. Je pravda, že od 4.měs. mi připadá, že to je trošku míň. Víra tvá tě uzdravila? :lol:
Tohle jsem měla i u prvního dítěte, ale až v době kojení a to tak, že už sem měla i kouty. Tak jsem šla, ač nerada, úplně na krátko (1cm). Teď doufám, že to nějak ustojím, ale absolutně nevím, jak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
4.8.10 11:02

Aspoň,že nejsem jediná,jsem z toho už zoufalá.Je to hrozný,Bojím se,abych nebyla plešatá a na krátko se mi fakt nechce,teď mám vlasy po ramena.Přemýšlím o nějaké přírodní cestě třeba nějaký bylinky na zábaly,ale nevím jaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.8.10 12:10

Taky nevím, co by pomohlo…raději počkám, až se mimi narodí. Já mám vlasy po lopatky, kudrnaté a byla jsem zvyklá na hřívu a teď mám culík třetinový!!! :nevim: Ale určitě se to zlepší, Myspulko! Musíme věřit!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
4.8.10 12:15

Narazila jsem na netu na výluh z lopuchu s rozprašovačem, no zeptám se na něj v lékarně jestli můžu použít v těhu. No já měla taky husté vlasy,ale je mám prořídlé :cry: Snad se to brzo upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
4.8.10 13:03

Pokud na něco v lékárně přijdeš, dej mi prosím vědět. Taky se popídím! MOC díky!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.9.10 13:35

Taky mi už od začátku těhotenství padají vlasy a pořád se to nechce lepšit. Doktor říkal, že to může být změnou hormonů, ale ke všemu se mi zhoršila ještě funkce štítné žlázy, tak by to mohlo být i tím. Zatím neberu nic, ale jestli to takhle pujde dál, tak k vánocům si můžu přát paruku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
6.9.10 11:16

Koupila jsem si Capilan šampón i kondicionér. Vlasy padají méně a nějak rychleji mi rostou vlsay. Dr. mi řekl,že se s tím v těhotenství nedá nic moc dělat,že je to hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.9.10 14:22

ahoj,

mě v lékárné doporučili vitamín Panthenol i lékař mi ho schválil a vlasy začali padat méně, sice padají ale je to rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
6.9.10 14:30

A kolik stojí,že bych si ho taky koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.9.10 16:20

mám pocit že okolo 60 korun velké balení, cena mě hodně překvapila přesně si to nepamatuji přes stovku to nešlo určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.9.10 17:31

A můžu se zeptat kolik toho panthenolu bereš? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí