Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, nechtělo se mi zakládat nové téma,ale všude jen čtu,jak padjí holkám vlasy až po těhotenství,ale já mám opačný problém. Co s tím? Před těhu jsem měla Biosil plus,ale ten se v těhu nesmí. Jsem bezradná, opravdu dost mi padají,mám jich plnou postel a když se češu,tak jich kupa zůstane na hřebenu.
Dělal Ti dr. krevní obraz? Nechybí Ti něco? V těhu to podle mě řešit moc nemůžeš, počkala bych po porodu, co to udělá.
Krev mám v pořádku,nic mi nechybí. Jsem z toho zoufalá.Ale asi to budu muset vydržet.
Ahojky, mě také padaly, ale jen I. trimestr - dost jsem zvracela, takže jsem měla rozhozený celý metabolismus, potom už to bylo OK - naopak mi „zesílily“. Teď zase začaly padat - kojení. Nicméně nikdy ne v takovém množství jako tobě. Radila bych ti je nechat ostříhat a brát můžeš těhu vitamíny. Dobré na to byly napíchané b12, ale nevím, zda lze v těhu. ![]()
Myspulko…docela si mě potěšila, ikdyž není o co stát. Mám úplně stejný problém. V podstatě tím, jak mi začaly hrozně padat vlasy, jsem přišla na těhotenství. Už jsem z toho zničená…pořád všude vlasy!
Beru těhu vitamíny a doufám, že se to aspoň trochu upraví. Je pravda, že od 4.měs. mi připadá, že to je trošku míň. Víra tvá tě uzdravila? ![]()
Tohle jsem měla i u prvního dítěte, ale až v době kojení a to tak, že už sem měla i kouty. Tak jsem šla, ač nerada, úplně na krátko (1cm). Teď doufám, že to nějak ustojím, ale absolutně nevím, jak. ![]()
Aspoň,že nejsem jediná,jsem z toho už zoufalá.Je to hrozný,Bojím se,abych nebyla plešatá a na krátko se mi fakt nechce,teď mám vlasy po ramena.Přemýšlím o nějaké přírodní cestě třeba nějaký bylinky na zábaly,ale nevím jaký.
Taky nevím, co by pomohlo…raději počkám, až se mimi narodí. Já mám vlasy po lopatky, kudrnaté a byla jsem zvyklá na hřívu a teď mám culík třetinový!!!
Ale určitě se to zlepší, Myspulko! Musíme věřit!!! ![]()
Narazila jsem na netu na výluh z lopuchu s rozprašovačem, no zeptám se na něj v lékarně jestli můžu použít v těhu. No já měla taky husté vlasy,ale je mám prořídlé
Snad se to brzo upraví.
Pokud na něco v lékárně přijdeš, dej mi prosím vědět. Taky se popídím! MOC díky!!! ![]()
Taky mi už od začátku těhotenství padají vlasy a pořád se to nechce lepšit. Doktor říkal, že to může být změnou hormonů, ale ke všemu se mi zhoršila ještě funkce štítné žlázy, tak by to mohlo být i tím. Zatím neberu nic, ale jestli to takhle pujde dál, tak k vánocům si můžu přát paruku. ![]()
Koupila jsem si Capilan šampón i kondicionér. Vlasy padají méně a nějak rychleji mi rostou vlsay. Dr. mi řekl,že se s tím v těhotenství nedá nic moc dělat,že je to hormony.
ahoj,
mě v lékárné doporučili vitamín Panthenol i lékař mi ho schválil a vlasy začali padat méně, sice padají ale je to rozdíl.
mám pocit že okolo 60 korun velké balení, cena mě hodně překvapila přesně si to nepamatuji přes stovku to nešlo určitě