Prasknutí plodové - příznaky

rozmary
3.8.10 17:32

plodovka

Ahoj,prosím může mi někdo poradit jak poznám že mi praskla plodovka?Čekám sice druhé dítko,ale u prvního mi ji píchali v nemocnici a mám velikánský bříško,pořád lítám na záchod,vyčůrám se a v zápětí můžu letět znovu.Vím že je to blbá otázka,ale fakt se bojim že to nepoznám,bolí to?Je to jako nucení na malou? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101566
3.8.10 17:43

Praktickou zkušenost nemám, ale spíše by to mělo být, jako že se počůráš a nemůžeš to ovlivnit. Pokud odteče rychle, tak budeš mokrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
3.8.10 17:46

Já jsem u prvního také nevěděla jaké to je, jelikož mi ji štípli v porodnici. A když se hlásilo 2. miminko tak mi prišlo, jako by ve mne „luplo“ a najednou začala téct voda, tok se nedal zastavit, připadala jsem si, jako bych se počůrala, jenže to teklo pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
3.8.10 17:47

Dobrý,čekám s tebou na odpovědi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.8.10 17:51

Hm no super díkas,tak doufám že se počůrám aspoň doma :-D

• Citovat
  • Upravit
24837
3.8.10 17:52

Ahoj, plodovku poznáš :wink:
Nejdřív jsem cítila tlak, pak lupnutí a následně byla loužička na zemi :wink: Nucení na malou to nebylo ani omylem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.8.10 17:53

U prvního dítka jsem zrovna večeřela a nejdnou jsem pocítila takové lupnutí a vzápětí jak ze mě teče voda. Když jsem vstala od stolu, tak tekla znovu. Bylo to jasné, že je to ono. Ale kamarádce odtékala voda pozvolna po kapkách a malýh proudech, takže dlouho nepoznala, že jde o plodovou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
3.8.10 17:56
fragola píše:
Ahoj, plodovku poznáš :wink:
Nejdřív jsem cítila tlak, pak lupnutí a následně byla loužička na zemi :wink: Nucení na malou to nebylo ani omylem :wink:

Přesné - jen jsem necítila tlak ani lupnutí. Dřepěla jsem před záchodem (na kterém seděl syn) a najednou zvuk jako při čurání a pode mnou louže. Pak mi plodovka průběžně odtékala dalších 38 hodin, než mi porod vyvolali :wink:

• Citovat
  • Upravit
5907
3.8.10 18:24

Já jsem tedy žádné lupnutí necítila,šla jsem si lehnout a najednou ze mne tekla voda,která se nedala zastavit.A do 12 hod.jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
3.8.10 18:38

No já se taky moooc bála, že to nepoznám, asi od 35. týdne jsem radši chodila s vložkou :-)
Potom mi praskla v noci- lupnutí bylo i slyšet a když jsem viděla ten proud, tak jsem se smála tomu, jak jsem si představovala, že to 1 vložka udrží :-)
A hlavně ta tekutina byla taková „vazká“, hodně kluzká, tak mi přišlo, že to s močí splést nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
3.8.10 18:45

Plodovku poznas, proste z tebe tece a tece, ne ze to zastavis… proste se jakoby pocuras ale porad to potece…rozhodne to neni zadny nuceni na malou nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.8.10 18:51

Já jsem to poznala i ve spánku.Zrovna jsem spala a ve 4 ráno mě to úplně vzbudilo.Vůbec žádná bolest nebyla,jen to ze mě teklo skoro takovým proudem jako kdybych čůrala.Asi po 2 min. se to zmírnilo,ale koukala jsem jak z jara,když jsem viděla ty proudy :mrgreen:
Když na to vzpomínám,tak se musím usmívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.8.10 18:52

aha,takže vložka evidentně stačit nebude :-( A s čím jste se teda vystlaly? 8-o Teď si ale opravdu připadám jako uplnej pitomec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14771
3.8.10 19:00

hele plodovka téct může a taky nemusí a navíc,může to být kdykoliv,i třeba při nákupu v obchodě :wink: na postel si můžeš dát obyč gumovku a na to třeba ručník a s tím se přemisťovat,já to měla do auta at nezasviním sedadlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
3.8.10 19:04

Proč by jsis měla připadat jako pitomec?Mě teda vložka při cestě do porodnice stačila,ale raději jsem si vzala ještě ručník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí