Krvácení z prsu...!?

6
4.8.10 09:14

Krvácení z prsu...!?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli se už někomu stalo to co mě… Včera večer než jsem šla spat si přítel všiml že mám na bílé košilce tmavý flek,řekla jsem že to bude nejspíš jen nějaky flek asi od jidla či co že už to tam asi bylo jelikož ta košilka byla 2 dny vypraná a čistá. No nic..vzala jsem si ji na sebe a dnes ráno jsem se probudila s dalšími 2 fleky tmavými-od krve..Dost mě to vyděsilo jelikož tvar fleku opravdu odpovídá jakoby krvi z prsu( je tam malý tmavý fliček a kolem rozpitá krev dokola) … prohlídla jsem si tedy prso a nemám tam žádnou zaschlou krev…což mi připadá teda dost divný pokud mi zněj tekla:-/ …Je to možné? Prosim napište svuj názor a ja pomažu k doktorovi..Že jsem těhotná snad dodávat nemusim..7 měsíc. Děkuji :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
4.8.10 09:18

To je divné, kdyby to bylo mlezivo, tak to je normální, ale to nemá barvu ne? Zavolala bych gynekologovi a to cos tady napsala mu řekla, myslím, že Ti poradí nejlíp, kdyžtak ti řekne ať přijdeš a podívá se na to.. Určitě bych mu zavolala ať mám jistotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.8.10 09:25

Ne,mlezivo by barvu mít nemělo..tohle je opravdu vyloženě krev…hned si tam zaskočim :-/děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.8.10 09:33

Pak napiš co to bylo, to je vážně zvláštní :nevim: No nijak jsem ti nepomohla, zkušenosti naštěstí nemám, držím palečky a pak písni co to bylo.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.8.10 12:03

Tak jsem právě přišla od doktora který se ktomu nijak nevyjádřil :think: že prý kdyby se to opakovalo tak mam zase přijít..ale to je vše..:-/ takže mi udělal prohlidku obyčejnou jestli je vše v pořádku..a bylo..tak mě poslal domů…tak uvidime dnes večer jestli se zase něco stane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.8.10 14:49

Ahoj, a když si zkusíš ten prs trochu zmáčknout, jako při odstříkávání mlíčka, tak z něj něco teče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.8.10 14:54

Právě že neteče..to jsem zkoušela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.8.10 15:00

:think: takže to ani doktor nemůže poslat na rozbor :think: Neporadila jsem, ale držím palce, snad se to už nebude opakovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.8.10 19:06

No a je to tady znovu :-( v noci jsem nemohla spat..bylo mi na zvracení, pořád jsem se budila- navic jsem si všimla že to samé probihalo i ty předešlé dny kdy mi tekla krev z prsu. No ráno jsem se tedy vyhrabala nevyspalá z postele..a zase flek..u pravého prsu,což bylo i předtím. Tak já už vážně nevim..Můžu nějak obejít gynekology a zajit si rovnou na vyšetření tohoto typu? Nechci aby se mě „velmi vtipný“ gynekolog ptal s usměvem,jestli mě přitel při sexu moc nedráždí ( při tom jsme spolu nespali už asi 2 tydny ani) TAK PROSIM JEŠTĚ JEDNOU..JE TU NĚKDO KDO MUŽE NĚJAK PORADIT?:( za 2 měsíce mam rodit…ráno jsem brečela při představě že mam kojit za nedlouho,teče mi krev a mám jít stim problemem znovu do nemocnice:-( Děkuji za vaše názory :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.10.11 21:32

Ahoj to samé se mi stalo dneska,když jsm se koupala,ale tekla mi tam trošku krev jen,když si prs zmáčknu…jsem 26 tt a taky nevím co by to mohlo být,ale zajímalo by mě to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
19.10.11 12:56

Já jsem chodila na mamologii a tam mi pan doktor řek že kdybych si z prsu někdy vytlčila nebo mi tekla sama krev či jinak zbarvenoa tekutina tak mám okamžitě přijít. Pokud můžu poradit jdi se okamžitě obědnat na mamolku! A nebo si na gynekologii zažádej o utlrazvuk prsou.

Příspěvek upraven 19.10.11 v 13:04

• Citovat
  • Upravit
17629
19.10.11 13:00

mně po stisknutí vytéká mlezivo, to má takovou nažloutlou barvu, krev to prostě není

objednej se na mamologii, je třeba doporučenka od lékaře, jinak bys to hradila jako samoplátce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.10.11 13:27

Pro jistotu jsem si zavolala k doktorce a sestřička mi řekla,že to může být tím,jak mi rostou prsa,že tam může prasknout nějaká žilka.pokud to bude dělat do pátku tak mě objednají.zatím je to o.k. tak uvidíme.ale říkala,že by to neměla být nic vážného,tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floralife
19.10.11 13:34

Mnapadá,jestli to není infekce.určitě bych si s tím někam zašla.

• Citovat
  • Upravit
10
19.10.11 13:44

Kdyby mi to dělalo i dneska tak hned jdu,ale zatím nic,tak uvidíme.Ještě mi vlastně řekla,jestli jsem se nebouchla…ale o infekci mi nic neříkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí