Že by únik moči????

963
4.8.10 22:01

že by únik moči????

Ahoj těhule,

už asi 2 -3 týdny mě trápí takové pocity, jako bych snad měla únik moči. Jsem v 31.tt a občas se mi stane, že když cítím pohyby, malá kope dolů a nebo někdy když mám bříško napnuté a ležím na boku, tak najednou dole cítím jako kdyby mi tam v tu chvíli něco vyteklo, jen takové ucvrkutí a bohužel nikdy nevím, odkud vítr vane. Ale na kontrole u dr. bylo vše ok, nijak se k tomu nevyjadřoval. Jen já mám každý den, když se mi to stane srdce až v krku a vystartuju z postele,. protože se leknu a nevím, která bije. Běžný výtpok mám čistý, jen bílý jak má být, tak snad to není nic hroznýho. Nemáte některá podobné zkušenosti? Dost mě to děsí a když to máte prakticky každý den několikrát, tak už jsem z toho na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
4.8.10 22:20

Já bych řekla, že to může být… povoluje se ti svalstvo a únik moči bývá běžný, hlavně v pozdějším těhu..což je i tvůj případ…
Chodila si na cvičení ? Tam jsme se učili posilovat pánevní dno, aby se nám to nestávalo…ale člověk pak musel trénovat i doma, na což jsem kašlala a pak se mi to stávalo taky… takže přiznám se za sebe: znám to a měla jsem podobný problém, ale s tím se nedá nic dělat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
5.8.10 06:18

Bohužel na cvičení jsem nechodila, jelikož mám od začátku těhu rizikové a od 15.tt musím jen a jen ležet s občasným volnějším režimem, když jdu k dr. A domácí posilování pánevního dna mi zakázal…Takže mi teď nezbývá než se počůrávat a koupit si plínky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
5.8.10 06:22

Ahoj, já to měla podobné, po porodu se vše spraví s trochou cvičení.

• Citovat
  • Upravit
13843
2.4.11 23:13

ahojky ženy jsem ve 32tt a moc mě trápí uniku moči :-( trvá to tedy pouze pár dní ale je to dost nepříjemné :-( připadám si jak stará žena :-) já vím asi je to tím že jsem neposilovala dno pánevní :-(fakt se bojím že se to bude jen zhoršovat!!asi náká rada na to není???moc bych uvítala nákou radu jsem celá z toho neštastná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí