Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Nemá někdo zkušenost s dálkovou formou spec. Pedagogika a nebo sociální patologie?
Jestli se to dá při práci zvládnout a časová náročnost. Děkuju
Mám zkušenost, dá se to zvládnout, výuka přibližně jednou za 14 dnů v pátek a v sobotu. Přednášky nejsou povinné.
@Nerys a chceš raději specku nebo tě to táhne do sociální sféry?
Co bys potom chtěla dělat?
Já jsem přihlášena na uhk na specku celoživotní, vzdělání pro sociální práci mám.
Známá teď dělá ve 4.semestru transkulturni komunikaci, spousta předmětů je společných pro sociální pedagogiku, sociální práci, sociální patologii a prevenci.
@Lisa19 píše:
Mám zkušenost, dá se to zvládnout, výuka přibližně jednou za 14 dnů v pátek a v sobotu. Přednášky nejsou povinné.
No tak to bych uplne netvrdila, byly i ve ctvrtek a nepovinne? Byly predmety, kde prednasejici rekly, ze dochazka je pro ne zavazna pri udeleni zapoctu a vykonani zkousky..nedelej z toho takovou zivacku.
@Nerys teď mi došlo, že už je specka uznána i pro sociální práci, ale pokud bys na specce netrvala, máš v těch sociálních oborech větší možnosti.
A rozhodně to určitě není snadné.
Máš děti? Malé? Velké?
Ale určitě do toho jdi
@lilith1 píše:
No tak to bych uplne netvrdila, byly i ve ctvrtek a nepovinne? Byly predmety, kde prednasejici rekly, ze dochazka je pro ne zavazna pri udeleni zapoctu a vykonani zkousky..nedelej z toho takovou zivacku.
Podle Studijního a zkušebního řádu UHK jsou přednášky nepovinné, to že na nich některý vyučující trvá je jiná věc. Každopádně je možné se vyučujícímu individuálně omluvit a domluvit další postup. Na obor Soc. patologie a prevence jsou pátek a sobota jednou za 14 dní.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.