Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
potřebovala bych poradit, jsem vyučená servírka a chtěla bych dále od září studovat 4 léty obor gastronomie, počítám s tím že bych musela úspěšně složit přijímací testy z ČJ a M, myslíte že by šlo postoupit do vyššího ročníku, jelikož předměty jsou z většiny stejné, nemá někdo s tímhle zkušenost? děkuji ![]()
@krystinka993 píše:
Zdravím,
potřebovala bych poradit, jsem vyučená servírka a chtěla bych dále od září studovat 4 léty obor gastronomie, počítám s tím že bych musela úspěšně složit přijímací testy z ČJ a M, myslíte že by šlo postoupit do vyššího ročníku, jelikož předměty jsou z většiny stejné, nemá někdo s tímhle zkušenost? děkuji
to je stejná škola? Pokud mají jiné předměty, které jsi neměla, tak tě asi nenechají postoupit výš.
@vokishka studovala jsem na jiné škole, koukala jsem na předměty a v 1 a 2 ročníku jsou předměty stejné
Bohužel to nejde…taky jsem si dokonce na stejne škole dělala ještě jeden obor a musela jsem si to pretrpet celý i se stejnými učiteli..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.