Postup do vyššího ročníku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.2.23 18:41

Postup do vyššího ročníku

Zdravím,
potřebovala bych poradit, jsem vyučená servírka a chtěla bych dále od září studovat 4 léty obor gastronomie, počítám s tím že bych musela úspěšně složit přijímací testy z ČJ a M, myslíte že by šlo postoupit do vyššího ročníku, jelikož předměty jsou z většiny stejné, nemá někdo s tímhle zkušenost? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64867
18.2.23 18:45
@krystinka993 píše:
Zdravím,
potřebovala bych poradit, jsem vyučená servírka a chtěla bych dále od září studovat 4 léty obor gastronomie, počítám s tím že bych musela úspěšně složit přijímací testy z ČJ a M, myslíte že by šlo postoupit do vyššího ročníku, jelikož předměty jsou z většiny stejné, nemá někdo s tímhle zkušenost? děkuji :)

to je stejná škola? Pokud mají jiné předměty, které jsi neměla, tak tě asi nenechají postoupit výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.23 18:51

@vokishka studovala jsem na jiné škole, koukala jsem na předměty a v 1 a 2 ročníku jsou předměty stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.2.23 18:55

Bohužel to nejde…taky jsem si dokonce na stejne škole dělala ještě jeden obor a musela jsem si to pretrpet celý i se stejnými učiteli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.23 19:04

@Freyach studovala jste podobný obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.2.23 19:07

Ano velmi podobný kromě praxe byly osnovy stejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin