Spěchá - S batolaty Pardubice centrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5697
5.8.10 12:02

spěchá - S batolaty Pardubice centrum

Zítra se chystáme na takový minisraz do Pardubic… jezdívám tam k tetě často, ale to spíš jdeme na koupaliště nebo prošmejdíme obchůdky apod. S dětmi jsem tam ještě nebyla, tak mě nějak nenapadá, co tam s prcky podniknout.

Sejdeme se na vlakovém nádraží, bylo by fajn, aby to nebylo odtud daleko - poradíte někdo nějakou kavárnu nebo restauraci s dětským koutkem, pak kam jít na procházku - do parku? apod… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
5.8.10 13:30

No ráda bych ti poradila, ale Pardubice jsou na to teď dost bídné. Dětský koutek je nahoře v Afi ale je to v prostoru kde je kfc apod. Druhá malá kavárnička je nahoře v pyramidě. Tam je to asi nejlepší ale je to malinké takže se tam může sejít víc dětí.

No a kam na procházku kamkoliv, podél labe, dětské hřiště je hned když projdeš od nádraží jakoby kolem autobusáku tak tam mezi paneláky. Nic vhodného blíž mě teď honem nenapadá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
5.8.10 15:35

Panuško moc díky, tak to vím, kde je, uvidím ještě, podle počasí - když bude hezky, půjdeme k řece, když bude pršet, tak zkusím jeden z těch koutků nebo tak podobně…

ještě jednou dík ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.