Šperky z kroužků

15
1.4.12 08:59

šperky z kroužků

Ahoj holky,je tu někdo,kdo umí kroužkovat?V pořadu na ČT1 mě zaujalo kroužkování,paní dělala nádherné šperky,ale mám obavy se do toho pustit.Jak velké kroužky potřebuji,jaké kleště atd… ;) :D Děkuji za rady předem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
1.4.12 09:55

Ty jo, to jsem neviděla, jako z drátků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
1.4.12 10:54

Pokud je to, co myslím, tak supr webovky jsou http://cgmaille.com/tutorials.shtml případně v češtině třeba tu - http://koralky.stoklasa.cz/navod-box-chain

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.4.12 11:22

Je to z hliníkových kroužků a jsou to nádherné šperky,když to někdo umí… :) Chtěla jsem to zkusit… :lol: Třeba Byzantská vazba,vypadá to,že je to lehké,ale pro začátečníka,nevím,nevím… ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.4.12 11:24

Jj,to je ono.Hrozně mě to nadchlo,kéž by se mi podařil nějaký šperk.Nejdřív si ale musím koupit všechny potřebné věci k tomu… :D Snad budu mít trpělivost…Ty jsi to nezkoušela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.4.12 11:45

To je fakt pěkný :potlesk: ale teda piplačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.12 17:46

Ahoj, náhodou jsem tuhle diskuzi našla… Já už nějakou dobu kroužkuju. Je to opravdu piplačka, ale taky je to dost silně návykové. Byzanstká vazba je podle mě pro začátečníky dobrá. Je jednoduchá, lehko pochopitelná a vypadá pěkně. Akorát pozor na velikost kroužků, ne všechny velikosti se hodí na všechny vazby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.5.12 20:48

Konečně je tu někdo,kdo kroužkuje… :D Kroužky,kleště,korálky…všechno mám nakoupené už více jak měsíc,ale nemůžu se k tomu nějak dostat.Mám roční holčičku a ta mi dává zabrat.Jak dlouho Ti trvalo,než si udělala nějaký šperk??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.12 21:26

Jéé, tak s dětma je to složitější, to je jasné :lol: Ale snad si brzy nějakou chvilku najdeš ;) Já jsem si nakoupila taky plno kroužků - do začátků jen obyčejné bižuterní. Říkala jsem si, že když s tím začínám, tak budu mít asi dost odpadu a raději vyhodím ty bižu, než eloxované hliníkové. Ale našla jsem si na netu návody, jsou u nich přehledné obrázky, takže nějaký ten šperky jsem vyrobila celkem rychle. Už jsem před tím dělala korálky, takže na práci s drobnýma kroužkama už byla připravená :D No teď už to dělám cca rok a pokrok je vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.5.12 21:07

Mě to strašně nadchlo,viděla jsem pořad v televizi,kde kroužkování předváděli.Našla jsem si všechny možné stránky na netu a hned objednala 3 druhy hliníkových kroužků.Ale jedinou možnou chvilku,kdy můžu kroužkovat je večer,až mi dcerka usne,ale to zase nejsem schopná čehokoliv… :lol: :lol: :lol: ,usínám okamžitě,co udělám večeři manželovy a trochu uklidím… :lol: :lol: :lol: Doufám,že se to brzy změní,moc se těším na první mnou vyrobený šperk… :mrgreen: :mrgreen: Ráda bych viděla šperky,které sis vyrobila.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.12 21:59

V televizi naposledy kroužky předváděla Eva Kadrnožková na ČT, ta je v kroužkování opravdu machr. Všeobecně její šperky jsou nádherné. Něco z toho, co jsem vyrobila, jsem si dala do galerie :-) No, je jasné, že po celém dni, kdy pečuješ o domácnost, dítko a manžela asi nemáš sil nazbyt :( Ale nakoupeno máš, a jestli sis našla i nějaké návody, tak to určitě zmákneš, až si nějakou chvilku najdeš… I když na začátek je asi lepší mít na to víc času a klid, aby ses na to mohla soustředit. Však uvidíš. Každopádně se těším, až se pochulubíš svým prvním výtvorem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
31.5.12 07:11

Dost drahé

:) :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.5.12 07:21