Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poradíte? Máme příšerně špinavý kočárek. Jsou na tom mapy od pitíčka, od botiček, od různých křupek, kapsiček.
Ještě je červený. ![]()
Jedna se o babyjogger city elite. Asi nejde svléknout si myslím.
Ještě přemýšlím o podložce, ale ta asi bude klouzat. ![]()
Jinak, nejsem moc praktik, tak ocenim nějaký nápady, jak udržet kočárek čistý. (Nepapat tam není možné) ![]()
Díky a hezky večer. ![]()
??? BJ jde normalne odcvakat a vzit treba ve vane kartacem a mydlem.
Nebo na to venku chrstnes kybl teple vody, odrbes mydlem, chrstnes dalsi kybl vody a postavis na slunicko.
Nevidim problem.
@Dollorres píše:
@Lucie_Sx
Dík, to zkusit mohu. Spis jestli to bude stačit.
Urcite jo. Mame Summita a uz jsem ho takhle cistila dostkrat, plus suseni po slejvaku. Jde to dobre, je z kvalitniho materialu.
Bude, dělala jsem to samé. Budu čistit zase, dokud je hezké počasí.😃
@Lucie_Sx Tak jo, se na to zítra vrhnu. Mělo by být hezky, tak to snad brzy i uschne.
Nemůžeš ty potahy sundat a dat do pračky? U mého kočárku to jde…
Pokud ne, vydrbala bych to dětskými vlhcenymi ubrousky ![]()
Nemůžeš ty potahy sundat a dat do pračky? U mého kočárku to jde…
Pokud ne, vydrbala bych to dětskými vlhcenymi ubrousky ![]()
@Semtex To nevím jak. Asi by to tak lehce neslo. Musela bych odskroubovat.
@Dollorres píše:
@Semtex To nevím jak. Asi by to tak lehce neslo. Musela bych odskroubovat.
U Summita je prisroubovana jen striska (staci sroubovak) a zbytek na drukach.
Jasne ze to jde sundat!
Jen treba ve strisce jsou vyztuhy, to do pracky nedas. Zbytek by asi sel.
Vzít to kartáček a houbičkou.. nebát se to pořádně napěnit a nechat chvíli působit.
Zdravím já mám sporťák Lonex, ale také nemohu přijít na to jak to vše sundat. Při koupi mi bylo řečeno, že to jde, ale už jen podložka v kočárku mě zarazila, vedou skrz ní popruhy a nějak nevím, jak je dostat ven😂.
Neporadíte někdo prosím.
Děkuji
Bohužel, neporadím. Když náš malý už sporťák nepotřeboval, myslela jsem, že bychom kočár poslali dál, třeba někomu na chatu. To že byl zaprasený od pitíček a sušenek a od bot, to si asi umíte představit. No, co šlo, to jsem vyprala, ale třeba stříška vůbec sundavací nebyla a držadlo taky ne. Přitom tam by člověk předpokládal, že se to nejvíce špiní, tak by to mělo jít. Nakonec jsem to vzala hadicí a saponátem, ale když to uschlo, byl samý flek. Takže putoval k popelnicím.