Špindl s dvouletou cácorkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
28.5.14 13:34

Špindl s dvouletou cácorkou

Ahoj rodičové,

příští týden jedeme s dvouletou slečnou do Špindlu… celkem asi víme co bychom chtěli vidět, jen jednu věc nějak nejsme schopní rozhodnout…

jde o to, zda, samozřejmě při dobrém počasí, dáme trasu z Pece na Sněžku lanovkou a potom přes Luční boudu do Špindlu… máme k dispozici krosnu, kočárek je asi naprosto mimo mísu, že? nebo to seskákat Obřákem zase do Pece? Jinak plán B je autobusem na Špindlerovku a po silnici dolů, to už máme s kočárkem vyzkoušené… :D

děkujeme za tipy a rady :D

P. S. a je nějaký autobusový spoj ze Špindlu do Pece? abychom nemuseli jezdit taxíkem, nějak jednoduše jsem nic nenašel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
28.5.14 13:50

@Super-MUF ze Sněžky do Špindlu je to na Kozi hřbety pohodička, pak po červené do Špindlu je to docela prudký sešup po kamenných „schodech“ cca 3km, takže jedině s krosnou. Dá se jít z Luční boudy ještě po modré, ale tam netuším jak to vypadá.
Nicméně z Kozích hřbetů je nádherný výhled směrem na Jizerky :) (Fotky bohužel v práci nemám)

Ve Špindlu je i infocentrum, tak snad poradí tam jak se co nejpohodlněji dopravit do Pece ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.5.14 13:54

Já četla švindl a těšila jsem se na dotaz, jak něco „očůrat“… :oops: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
28.5.14 14:04

Netuším spoje, ale my jsme byli loni s malým 15 měsíců v Peci a dli jsme to z Luční boudy na Kolínskou celkem v pohodě s kočárkem. Letos jedeme znovu, tak se uvidí jak vyřešíme výlety. Malej už má 16 kg :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.5.14 14:17

Ahoj. My jsme tuhle trasu absolvovali před pár lety ještě bez dítěte, takže vyzkoušené nemám. S kočárem určitě ne, s krosnou asi ano, záleží jak jste trénovaní, je to potom přeci jen sešup dolů. Spíš jsem ale chtěla napsat k těm spojům. Jeli jsme autobusem ze Špindlu do Vrchlabí, tam přesedali a do Pece. Spíš bych se bála dvouhodinové fronty na tu lanovku, chce to vyjet co nejdřív, to tam tolik lidí ještě nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.5.14 19:58

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie