Dovolená TUNIS co sebou?léky a podobně....

2346
27.5.14 12:39

Dovolená TUNIS co sebou?léky a podobně....

Ahojky maminky, za týden odlétáme na svojí první dovolenou do Tunisu. Máme 19m holčičku a 8,5 letého kluka, hledám různá infa co s sebou, pomalu ani pořádně nevím klik můžeme mít sebou kilo, tuším že 15kg na osobu, ale malá se asi nepočítá. Prosím na co nezapomenou, jaké léky a máte nějakou radu co opravdu nezapomenout? moc dkěuji :-) je to i náš rodinný let, tak snad bude vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
27.5.14 12:46

Doporucuji Cefzil, je i pro mimca od 6 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.14 12:48

Ahoj, kazda cestovna a letecka spolecnost to ma s kily jinak, kazdopadne pokud leti mala jako infamt mmladsi dvou let(coz asi ano),tak ma narok na kocar, ale nema narok na hmotnostni limit(my to tak aspon meli s CSA)
V Tunise jsme byli v Sousse MArhaba Hotels a dodnes na to vzpominame :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.14 12:48
@januschka píše:
Doporucuji Cefzil, je i pro mimca od 6 mesicu

Jo a leky nevim, meli jsme jen jen same homeo. Nejmladsi dceri byl cerstve rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
27.5.14 12:52

@farska @januschka holky díky moc, my letíme do Eldorador jsem sama zvědavá ajké to bude, sand bude vše krásné, letíme skutečně na svojí první dovolenoua čeká nás poprvé sedět v letadle, jsme všichni natěšeni a zároveň já lehce bojácná, aby jsme to zvládli, ale nemyslím an to, jinak by jsme se v životě nikam nepodívali, jin ak ano malá letí jako infamt. a letíme od Blue Style.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
27.5.14 13:02

@cezet taky jsem tam byla s Blue Stylem a byla zo moje prvni zkusenost s ceskou cestovkou a byla jsem velmi mile prekvapena. Vsechny devcata od Blue Stylu byla mila, ochotna, proste si nemuzu stezovat. Animatorky z Croco Clubu byly taky fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.14 13:03

@cezet Hele,drzte se hlavni zasady:
NIKDY NIC NEJIST VENKU(MIMO RESORT) NEBALENEHO a v resortu na pokoji VSE OMYVAT PITNOU BALENOU VODOU.
Tim myslim i zubni kartacky po myti pusy, vyplachnuti pusy, omyti sklenicky, omyti ovoce…
A nedavat si v rezortu do origos napoju LED

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
27.5.14 13:08

@farska moc děkuji, jj to mi říkala mamka a ta to chytla v Egyptě, všichni nám říkali, že ten červen není ještě tak šílený a hlavně tedy fakt nejíst nic zvenčí :-) tak já malé nabalím jídlo z domova, skleničky a kaše a budu jí dělat vše z balenéí vody a malého poučím :-) ještě se zeptám, mám brát mikinu kalhoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.14 13:20

@cezet Tak jedny jo, muze se jedne den ochladit a bourit…Alůe v cervni jsme tam byli(10. odlet) a zdechali jsme ve 40st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.5.14 13:45
@farska píše:
@cezet Hele,drzte se hlavni zasady:
NIKDY NIC NEJIST VENKU(MIMO RESORT) NEBALENEHO a v resortu na pokoji VSE OMYVAT PITNOU BALENOU VODOU.
Tim myslim i zubni kartacky po myti pusy, vyplachnuti pusy, omyti sklenicky, omyti ovoce…
A nedavat si v rezortu do origos napoju LED

Já bych to tak neprožívala. ;) My jsme si dali normálně venku mimo resort v tamním řekněme bufáči něco jako kebab a byla to velká mňamka a bez následků. :mrgreen: S tou vodou to samé. Ne, že by jsme jí pili, ale při sprchování si vždycky lokneš a nic. Nicméně do Tunisu už nikdy, vůbec se mi tam nelíbilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.14 13:50
@krtek7489 píše:
Já bych to tak neprožívala. ;) My jsme si dali normálně venku mimo resort v tamním řekněme bufáči něco jako kebab a byla to velká mňamka a bez následků. :mrgreen: S tou vodou to samé. Ne, že by jsme jí pili, ale při sprchování si vždycky lokneš a nic. Nicméně do Tunisu už nikdy, vůbec se mi tam nelíbilo :nevim:

Tak s ročním dítětem mi „neprožívání“ přišlo nezodpovědné.
A tamní dovolená patřila k těm nejhezčím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.5.14 14:00
@farska píše:
Tak s ročním dítětem mi „neprožívání“ přišlo nezodpovědné.
A tamní dovolená patřila k těm nejhezčím 8)

tak nezodpovědné je především to, vzít tam roční dítě. ;) To jídlo tam bylo příšerný, to by mě zajímalo, čím jste ho tam krmili, když i dospělý měl problém to pozřít. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.14 14:10
@krtek7489 píše:
tak nezodpovědné je především to, vzít tam roční dítě. ;) To jídlo tam bylo příšerný, to by mě zajímalo, čím jste ho tam krmili, když i dospělý měl problém to pozřít. :P

8o Kde a s čím jste probůh byli?? 8o
Kuskus se zeleninou, jogurty s nabídky hotelů-jinak vlastní zdroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
27.5.14 14:13

Ja jsem v Tunise pracovala a nehrotila bych to. Prujem dostali I ti, kteri se striktne vyhybali vsemu nebalenemu…
Lekarny tam maji take, dokor vzdy prijde…
Zalezi, jake mate zdravi. Jedla jsem I neumyte jahody z trhu a bez problemu. Nekdo snad I ze sucheho rohliku chytne ‚behavku‘ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.5.14 14:15
@farska píše:
8o Kde a s čím jste probůh byli?? 8o
Kuskus se zeleninou, jogurty s nabídky hotelů-jinak vlastní zdroje.

blue style, hotel caribbean borj cedria. na fotkách velký luxus, skutečnost horší, ale třeba jsme jen moc rozmazlení. moje krevní skupina Tunisko rozhodně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí