Spineni 10 dni pred menstruaci

• Otevřená skupina

Špinění

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

87
11.1.20 12:06

Spineni 10 dni pred menstruaci

Zdravim. Jsem tu nova a tak vubec nevim jak se zapojit, proto jsem zkusila pro zacatek zalozit skupinu s nazvem spineni1 a tak nejak doufam, ze se nekdo pripoji s nazory nebo se zkusenostmi. Uz dlouhe roky se lecim se spinenim pred menstruaci a neuspesne. Asi 4 roky trapeni po vysazeni HA. Nejprve zadna menstruace, rok jsem cekala zda se telo nevzpamatuje samo, proste jsem nejak nechtela uverit, ze je neco spatne kdyz pred uzivanim HA jsem byla zcela zdrava a bez problemu. Po roce od vysazeni HA zacal kolotoc hormonalni lecby. Provera, aspon zacala chodit menstruace. Ale spineni a slabe krvaceni pred menstruaci. Pak utrogestan, nic moc. Pak pul roku duphaston, zadny efekt. Pak teda doplnek agnucaston, malinko zlepseni asi dva mesice, pak se to zase horsilo. Pak jsme nic nebrala 10 dni spineni, ruzove krvaceni az do menzes. No a pak cviceni hormonalni jogy asi dva mesice a spineni asi 9 dni i se slabym krvacenim az do menzes. Ted zkousim drmek forte a spinim uz desaty den + slabe krvaceni a menzes nikde. Nemate nejaka zkusenosti co Vam pomohlo? Jsem naprosto zoufala. Pry mam lehce snizeny progesteron, ale proc nezabiraji gestageny v druhe polovine cyklu nechapu. Proste 4 roky trpim. K tomu spatna nalada, plactvost, deprese, nic me nebavi a ztraci smysl kdyz takhle funguju, teda nefunguju. Jen me to omezuje a trapim se. Budu vdecna za jakoukoliv rekci, zkusenost, diskuzi. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny