Špinění 15tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
12.8.23 15:07

@Villanelle ja jsem tam právě byla ve čtvrtek dopoledne a vse v pořádku..Tak uvidim po víkendu no..Jsem ve stresu uz od začátku a tohle mi moc nepřidává 🤦🏽‍♀️.. každopádně moc děkuju 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.23 21:59

@Sonicka03 me dr pri vysetreni sam rekl, ze slo videt, ze spinim. Proto mi vzal ster a do tydne jsem mela vysledky, ze mam v sobe zanet. Po dobrani tablet mam klid.
Na tvem miste pokud by to bylo hodne nebo by jsi byla nervozni, tak bych zajela. Hlavu ti tam neurvou a ty budes vic v klidu. Maximalne si te nechaji na pozorovani.
Drzim palce at je vse v poradku :hug:

• Citovat
  • Upravit
16
13.8.23 22:29
@Anonymní píše:
@Sonicka03 me dr pri vysetreni sam rekl, ze slo videt, ze spinim. Proto mi vzal ster a do tydne jsem mela vysledky, ze mam v sobe zanet. Po dobrani tablet mam klid.
Na tvem miste pokud by to bylo hodne nebo by jsi byla nervozni, tak bych zajela. Hlavu ti tam neurvou a ty budes vic v klidu. Maximalne si te nechaji na pozorovani.
Drzim palce at je vse v poradku :hug:

No u mě pri vyšetření nebylo vidět právě nic..🤷🏽‍♀️ hodně to není a mam to třeba jeden den ráno pak den nic. ale pak zase dva dny po sobě a pak den zase nic. jestli Jestli je to opravdu tou namahou🤷🏽‍♀️to Vám je takovej zacarovanej kruh🤦🏽‍♀️.. každopádně moc děkuji za podporu😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.8.23 17:26

Jak jste dopadla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.9.23 11:29

@Borůvka27 zdravím, omlouvám se za pozdní odpověď..no mimčo je v pořádku ale nasadila mi zpátky utrogestan a Ascorutin 🤷🏽‍♀️ dneska jsem v 18+3 a spinim zase 🤷🏽‍♀️.. ja uz tomu moc nerozumim 🤷🏽‍♀️…v pátek 1 září jsem byla na kontrole a všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.9.23 14:28

Tak to je krasa, na spineni kaslete…uzivejte tehotenstvi a hodne stesti.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.9.23 14:37

@Borůvka27 asi to proste ke mě bude patřit celý těhotenství no nevím.. doktorka mi řekla ze mimcu ani mě prášky nijak neuškodí.. Tak si stim uz hlavu nejak nelamu no🤷🏽‍♀️ každopádně moc dekuju za uklidnění za rady🙏 ❤️ 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí