Špinění 15tt?

16
12.8.23 10:23

Špinění 15tt?

Zdravím Vás děvčata, vim ze uz to tady zaznělo asi mnohokrát ale…jsem v 15tt těhotenství a tri dny v týdnu ne tedy po sobě jsem zaspinila.Po druhem špinění jsem navštívila doktora stim ze miminko je v pořádku, žádný hematom tam taky není…Tak proc se to deje? co to teda způsobuje? mam to uz od samého začátku hned jsem zacala brát Ascorutin a utrogestan🤷🏽‍♀️..ted jsem ho na par dni vysadila po 1 screenu po dohodě s doktorkou..a ted ni ho zase nasadila 🤷🏽‍♀️.. díky za vaše rady uz jsem z toho taková trošku nešťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
12.8.23 11:12

Prasklá cevka u čípku? Je to tam prekrvene, nepretezujes se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.23 11:13

Taky jsem spinila na zacatku tehu. Kvuli tomu jsem byla dvakrat na pohotovosti. Hematom mi nenasli a vzdy jsem odjela domu stim, ze mam mit klidovy rezim. Pri dalsi kontrole mi zjistit zanet. Brala jsem zava. tablety. Od te doby mam klid. Dr rikal, ze to mohlo byt jak zanetem tak i nizko polozenou placentou, ktera je ted vys.

• Citovat
  • Upravit
16
12.8.23 11:16

@Villanelle nevim co je přetěžování 🤷🏽‍♀️ jsem na neschopence a doma dělám bězne věci jako že vysaju, Peru, myčka, jen takový běžný základ aby jsme neshnili 🤦🏽‍♀️Překvapilo mě to i dnes rano po probuzení když jsem sla na wc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.23 11:18
@Anonymní píše:
Taky jsem spinila na zacatku tehu. Kvuli tomu jsem byla dvakrat na pohotovosti. Hematom mi nenasli a vzdy jsem odjela domu stim, ze mam mit klidovy rezim. Pri dalsi kontrole mi zjistit zanet. Brala jsem zava. tablety. Od te doby mam klid. Dr rikal, ze to mohlo byt jak zanetem tak i nizko polozenou placentou, ktera je ted vys.

Ja tam právě hematom žádný nemám a přesně jak pises vždy odcházím se slovy klidový režim 🤷🏽‍♀️ na netu uz jsem toho precetla tolik ze jsem se vlastně ani nic nedozvěděla 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
12.8.23 11:19
@Sonicka03 píše:
Zdravím Vás děvčata, vim ze uz to tady zaznělo asi mnohokrát ale…jsem v 15tt těhotenství a tri dny v týdnu ne tedy po sobě jsem zaspinila.Po druhem špinění jsem navštívila doktora stim ze miminko je v pořádku, žádný hematom tam taky není…Tak proc se to deje? co to teda způsobuje? mam to uz od samého začátku hned jsem zacala brát Ascorutin a utrogestan🤷🏽‍♀️..ted jsem ho na par dni vysadila po 1 screenu po dohodě s doktorkou..a ted ni ho zase nasadila 🤷🏽‍♀️.. díky za vaše rady uz jsem z toho taková trošku nešťastná…

Stačí aby praskla cévka a je to hned. Je to tam mnohonásobně prokrvené, někdo to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.23 11:26

@korn123 takže nemusím vysilovat? já zase nechci pořád lítat k doktorovi a vyvolávat nějakou paniku.. když mi ve čtvrtek řekli ze mimčo je v pořádku 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
12.8.23 11:30
@Sonicka03 píše:
@korn123 takže nemusím vysilovat? já zase nechci pořád lítat k doktorovi a vyvolávat nějakou paniku.. když mi ve čtvrtek řekli ze mimčo je v pořádku 🤷🏽‍♀️

Řekl ti doktor zda se máš při další špinění ozvat? Nevyšilovala bych, jen když by jsi začala krvácet, tak bych se nechala zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.8.23 11:34
@Sonicka03 píše:
@Villanelle nevim co je přetěžování 🤷🏽‍♀️ jsem na neschopence a doma dělám bězne věci jako že vysaju, Peru, myčka, jen takový běžný základ aby jsme neshnili 🤦🏽‍♀️Překvapilo mě to i dnes rano po probuzení když jsem sla na wc..

To musíš vědět ty, jestli zvládáš a jak? Mně se to stalo dvakrát, ale pokaždé jsem to byla schopna spojit s nějakou větší zátěží - zvedání batolete na skluzavku apod. Stačí ten podbřišek zatížit a může tam nějaká cévka prasknout jak nic. Na to by ti ten ascorutin mohl pomoc, ale kdyby se to nemělo lepšit, jela bych zas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.23 11:53

@korn123 nene neřekla mi nic takového..je to třeba jen jednou za den a ne každý den..🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
12.8.23 11:55
@Sonicka03 píše:
@korn123 nene neřekla mi nic takového..je to třeba jen jednou za den a ne každý den..🤷🏽‍♀️

Slyšela jsem od mnoha holek, že špinily celé těhu a dítě donosily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.23 11:56

@Villanelle no zvladam to tak nejak normálně no, 🤷🏽‍♀️.. po té námaze bych to pochopila spíš mě to překvapilo dnes rano ze to vlastně bylo hned po probuzení když jsem sla na WC ale od té doby zase nic🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.8.23 11:57

Moje sestra taky spinila az do konce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.23 11:57

@korn123 to jsem taky slyšela no…🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
12.8.23 15:00
@Sonicka03 píše:
@Villanelle no zvladam to tak nejak normálně no, 🤷🏽‍♀️.. po té námaze bych to pochopila spíš mě to překvapilo dnes rano ze to vlastně bylo hned po probuzení když jsem sla na WC ale od té doby zase nic🤷🏽‍♀️

Nj to je jak věštit z koule :nevim: Jestli máš ty cévy slabší, tak s tím ascorutin pomůže. Pokud se budeš cítit dobře a nebude se to zhoršovat, tak bych vyčkala, ale když se ti to nebude zdát a pojedeš se nechat zkontrolovat, tak ti nikdo hlavu neutrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí