Kvasinková infekce - pohotovost?

16
12.8.23 00:13

Kvasinkova infekce - pohotovost?

Zdravim, ve stredu jsem byla u dr s tím, ze mám potíže s mocenim a takový tlak dole, doktorka se podívala jen přes břicho a zkontrolovala moc, ve které sem prý měla krev a napsala mi jednorázové atb na zanet močového měchýře… to mi ale nepomohlo a je to ještě horší, myslím ze je to spis nějaký zanet jiný, protože me to začalo svedit a otekle to mám pořad… myslíte ze mám jet na pohotovost když je zrovna sobota? Nebo jen něco koupit v lekarne? ( jsem v 19 tt)🥹 díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
12.8.23 00:23

@Yanikah a boli te to nebo jen svedi? Zavolala bych do gynekologicko-porodnicke ambulance a zeptala se primo jich co dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.8.23 01:47

Vždy když jsem dostala atb na močové cesty tak jsem zároveň dostala i kvasinkovou infekci, i v těhotenství. Zavolej si gynekologovi ať ti buď něco napíše nebo poradí. A příště si kup k antibiotikům i probiotika na zavádění. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
12.8.23 04:32
@Yanikah píše:
Zdravim, ve stredu jsem byla u dr s tím, ze mám potíže s mocenim a takový tlak dole, doktorka se podívala jen přes břicho a zkontrolovala moc, ve které sem prý měla krev a napsala mi jednorázové atb na zanet močového měchýře… to mi ale nepomohlo a je to ještě horší, myslím ze je to spis nějaký zanet jiný, protože me to začalo svedit a otekle to mám pořad… myslíte ze mám jet na pohotovost když je zrovna sobota? Nebo jen něco koupit v lekarne? ( jsem v 19 tt)🥹 díky za rady

Zajela bych na pohotovost. Zánět močových cest + kvasinky, nejsou v těhotenství sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
12.8.23 07:22

Antibiotika to dělají, koupit Canesten a pokud se ti to nezdá, tak zajet..po telefonu ti asi nikdo nic nedá ani neřekne z nemocnice..tvůj doktor možná ano.
Edit. Teď čtu, že v těhotenství se máš vždy poradit, tak bych se asi jela ukázat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
12.8.23 07:56

Zajed na pohotovost, idealne nekam, kde maji treba i infekcni oddeleni, aby ti byli schopni udelat rychly rozbor moci, krve. Je mozne, ze ti ta antb nezabrala a bude potreba nasadit jina. Kvasinky byvaji skoro vzdy po jejich uzivani v tehotenstvi. Jestli to je zanet, kdekoliv tam dole, tak je to opravdu nebezpecne pro miminko. Mohla bys i potratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
12.8.23 08:27

Pro zánětu spodku v těhotenství jsem mazala zevně clotrymazolem. Gyn mi ho schválila. Ale šla jsem prva k ní, aby to okoukala. Záněty v těhotenství není vhodné podceňovat! Jinak 90% zánětu močáku dělá ecoli, takže se ATB předepisuji primárně na ni. Málokdo tam má jiný kmen. Ecoli je součást střeva, takže stačí horší hygiena nebo pocakat zevně vodou z toalety, kam spadl bobek, a je zánět na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
12.8.23 08:55

Ja jsem s tim na pohotovosti byla, netehotna, uz se to nedalo vydrzet, jak to svedilo a palilo :roll: a doktorka me servala, ze to prece musim vydrzet do pondeli k normalnimu dr.. ale jsko tehotna urcite jdi na pohotovost, to podle me nikdo nic nerekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.8.23 09:03

Jeď na pohotovost. Normálně si léčím tyhle poťíže volně dostupnými léky, ale v těhotenství to musí řešit lékař. Jak ten zánět močových cest, tak mykózu. Rozhodně by ti měli znovu vyšetřit moč, jestli je zánět správně přeléčený.

• Citovat
  • Upravit
9293
12.8.23 09:20

Určitě na pohotovost. V těhotenství to není žádná legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
12.8.23 15:58

Zajed někam do porodnice, třeba tam, kde budeš rodit, bývají tam funkční ambulance a i když prijedes s potíží po ordinacni době, určitě tě tam někdo osetri ;). Pocitej, ze si pockas, třeba bude zrovna lékař u porodu, ale porad lepší, než cekat na normální pohotovosti, kde budou mraky dalších lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí