Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky potřebuju poradit.Mám sedmi dení pauzu dneska je to čtvrtý den a mám dostat menstruci ale misto toho špinim.Celej tyden mi bylo špatně bolelo mě břicho ale na zvracení to nebylo.už pomalu začinám plašit že to nesdostanu je možný že se to ještě rozjede v podbříšku mě pobolíváa možná to bude taky nachlazením.Minuly měsíc jsem to měla normální pet dni.Muzete mi poradit cim by to mohlo byt nebo jestli MS se ještě rozjede?Mate s tim zkusenosti?
ahoj nechcu strašit, ale nemůže to být mimoděložní tehotenství???
Ono to muže být i normální těhu
Ale jestli bereš pravidelně, tak je pravděpodobnost malá, dost dobře to muže být zpusobené tím nachlazením. Když jsem brala Atnikoncepci, taky se mi stávalo, že jsem měla slabší ms, nebo špinila v cyklu…
Pokud nemáš nějaké neobvyklé bolesti a ms se nerozjede, zkusila bych pro jistotu testík, ale spíš jen rozhozený cyklus ![]()
Nainuva píše:
Ono to muže být i normální těhuAle jestli bereš pravidelně, tak je pravděpodobnost malá, dost dobře to muže být zpusobené tím nachlazením. Když jsem brala Atnikoncepci, taky se mi stávalo, že jsem měla slabší ms, nebo špinila v cyklu…
Pokud nemáš nějaké neobvyklé bolesti a ms se nerozjede, zkusila bych pro jistotu testík, ale spíš jen rozhozený cyklus
Tak večer jsem to dostala a dneska to mám hnědočervený tak já už nevím ![]()
Ne jen mě občas pobolí v podbříšku ale to mě bolí vždycky když to mám