Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
urob si test. prvych 5 tyzdnov nie je plod prepojeny s krvnym obehom matky. to uz by skor uskodil ten ibalgin.
nie, ale plodu viac skodi uzivanie ibalginu ako antikoncepcie.
Tak antiko teď vysaď. A uvidíš jestli se to potvrdí.
Já to taky tak měla a když se potvrdilo těhu dr. mě poslala na genetiku,jestli je to ok a bylo ![]()
Mili-lili píše:
Tak antiko teď vysaď. A uvidíš jestli se to potvrdí.Já to taky tak měla a když se potvrdilo těhu dr. mě poslala na genetiku,jestli je to ok a bylo
Ty jsi otěhotněla přes HA?
ManDarinka90 píše:Mili-lili píše:Ty jsi otěhotněla přes HA?
Tak antiko teď vysaď. A uvidíš jestli se to potvrdí.Já to taky tak měla a když se potvrdilo těhu dr. mě poslala na genetiku,jestli je to ok a bylo
Jo,ale občas jsem zapoměla nebo si ho brala se spožděním.Takže se prý narušila ta ochrana ![]()
Mili-lili píše:ManDarinka90 píše:Jo,ale občas jsem zapoměla nebo si ho brala se spožděním.Takže se prý narušila ta ochranaMili-lili píše:Ty jsi otěhotněla přes HA?
Aha tak to je dobrý ![]()
@Anonymní píše:
Holky, mám pocit že jsem otěhotněla přes HA, ale nejsem si jistá a přesto beru i nadále antikoncepci… nemůže to ublížit plodu pokud jsem v tom? Byla jsem nachlazená a brala dost ibalgin…
Byla jsi tehdy těhotná?
@Anonymní píše:
Byla jsi tehdy těhotná?
Reaguješ na 11 roků starý příspěvek.
Holky, mám pocit že jsem otěhotněla přes HA, ale nejsem si jistá a přesto beru i nadále antikoncepci… nemůže to ublížit plodu pokud jsem v tom? Byla jsem nachlazená a brala dost ibalgin…