Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky chtela bych se zeptat berete nekdo A mercilon?zajimalo by me jak vam pomaha na plet.nebo bych se chtela zeptat celkove za jak dlouho vam ucini A na plet? ja ji beru tyden (moje 1 A)to spis asi az za nejaky mesic ze,muzu cekat vyysledek
Ahoj, já jsem dostala ve svých 15 letech jako svojí první antikoncepci právě Mercilon, měla jsem hroznou pleť a opravdu se mi po ní pleť zlepšila. Ale opravdu teda ne po týdnu, to bude chvilku trvat než se celkově ty hormony nějak upraví a srovnají..
Doktor mi to prawe rikal ze to treba nakej mesic potrva ..:-)ale dekuju
doufam ze mi taky pomuze
Ahoj tak jjá jsem měla antikoncepci Chloe. Gyndr mi ji dal naschvál kvůli pleti..(požádala jsem ho hlavně o nějakou dobrou na pleť:D:D:D:D:D) Vypadala jsem fakt děsně.. po celém obličeji akne. a musím říct že po prvním balení po 3 měsících jsem měla pleť krásnou..
Jeanine, ta je přímo vyráběna na pleť a problémy s ní.. prý:)
a nepatri mezi ty silnejsi,ja potrebuju slabsi a jeste stou pleti.
ja dostala v sestnacti CHLOE a zabrala mi na plet dokonale mela jsem ji jak miminko po ni.
ja beru ten mercilon neco pres tyden kdyz to do dubna nepomuze zeptam se na tu HA chloe zadrzuje vodu nebo ne?ja jak beru ten mercilon ten patri mezi ty slabsi.HA
Pomohlo mi Diane35, po pár letech mi přestalo vyhovovat a začala jsem brát Minervu a byla ještě lepší. Vyzkoušela jsem i Belaru a Jeanin (jestli to píšu správně) a hrůza, bolela mě hlava.
anyta: ne nezadrzuje vodu..ty jo ja uz ji neberu dlouho jsem tehotna ale davala jsem za ni tristapadesat mozna ze uz je drazsi..
jeanine je pomerne moc draha
kolem 800kč
investovat do tohu mohu jen kolem 600kč uvidim v dubnu a dyztak dojdu skemrat o jinou ![]()
kdyztak ber tu chloe opravdu je dobra jsem mela plet jak miminko za to ted ![]()
Já z Mercilonu právě kvůli pleti přešla na Jeanine, teď jí beru po porodu znova, už teda 4. měsíc a teď konenčně se mi pleť zase výrazně zlepšila.
Sarisek1 píše:
kdyztak ber tu chloe opravdu je dobra jsem mela plet jak miminko za to ted
už nemáš?