Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky mám takový dotaz:prosím vás:rok po porodu jsem dostala menstruaci,první byla normální,ale u druhé jsem jen tak mírně špínila a bylo to jen pár dnů.Taky jsem měla nasadit antikoncepci při prvním dnů menstruace,nasadila jsem i první den toho mírného špínění(přišlo to cca stejný den jak měla)
Akorát pořad mám v hlavě brouka,proč tak slabé krvácení a jestli jsem nasadila dobře tu abtikoncepci…nemáte někdo nějakou zkušenost a jestli je to normální
Děkují
Jestli jsi antikoncepci nasadila první den, tak bez problému, chybu jsi neudělala. Zkoušela jsi test? Víš co, ono to muže trvat, než se ti to zase srovná, přecijen je to teprve druhá ms… Pokud nemáš jiné potíže, zkusila bych ještě počkat do další a uvidíš.
test jsem nezkoušela,ale už mě to taky napadlo…ale těhotenství by to snad nemělo být ![]()
já už mám pul roku od porodu a ms mám slabou, což mi teda vubec nevadí ![]()
ještě bych se vrátila k tomuto tématu:slabé krvácení mi přešlo po pár dnech a v půlce platička jsem dostala opět menstruaci.Beru lindynette..Nechce se mi hned letět na gyndu,nesnaším,když mě vyšetřuje při menstruaci
Moc děkují za odpovědí